Ιωάννα Τούνη: Με πετσέτα στην κουζίνα του Αλεξάνδρου - Μαγειρεύει με την Φιλιππινέζα τους

Το πρωινό που ετοίμασαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Με πετσέτα στην κουζίνα του Αλεξάνδρου - Μαγειρεύει με την Φιλιππινέζα τους

Καθημερινά φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν τον έρωτά τους! Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι. Φτου, φτου σκόρδα! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έχουν γίνει ένα από τα πιο viral ζευγάρια του instagram. Όποιο story κι αν σηκώσεις σίγουρα θα τους βρεις από κάτω.

Αυτό το διάστημα, μάλιστα, οι δυο τους συγκατοικούν στο σπίτι του μοντέλου στην Αθήνα λόγω γυρισμάτων του J2us, όπου συμμετέχουν και οι δυο! Βρε Ιωάννα, μη μου πεις ότι τσάμπα το χτίζεις το σπίτι στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Οι νέες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, με το που άνοιξαν τα μάτια τους άρχισαν αν βομβαρδίζουν με stories το insta. Συνέχισαν βασικά τον βομβαρδισμό τους από το προηγούμενο βράδυ. Σε ένα από αυτά είδαμε την Ιωάννα Τούνη χαρωπή με την πετσέτα της να ετοιμάζει το πρωινό της έχοντας δίπλα της την Φιλιππινέζα του Δημήτρη, Νουρ!

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη Φιλιππινέζα

Ιωάννα Τούνη σχέση Δημήτρης Αλεξάνδρου

Διάσημοι Έλληνες και οι Φιλιππινέζες τους! Πόσο βαθιά βάζουν το χέρι στην τσέπη και τι "απαιτούν"!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει τρεις οικιακές βοηθούς από τις Φιλιππίνες. Μία είναι για την καθαριότητα, μία είναι οικονόμος-μαγείρισσα αλλά και μια ως μπέιμπι σίτερ για την κόρη της Μελίνα. Η οικονόμος - μαγείρισσα, λοιπόν, φροντίζει μία μέρα πριν από κάθε επίσημο δείπνο που οργανώνει η γνωστή τραγουδίστρια για τους «χρυσούς» καλεσμένους της να πάρει έναν προς έναν τηλέφωνο και να τον ρωτήσει τι θα επιθυμούσε να φάει! Και σας πάει το μυαλό πόσα μπορεί να παίρνει γι αυτά τα καθήκοντά της; Η τραγουδίστρια είναι ανοιχτοχέρα και δίνει 1.500 ευρώ τον μήνα! Μπράβο Δέσποινα...

Σάκης Ρουβάς... διαβάστε την συνέχεια εδώ