The Bachelor: Η Βίβιαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό Βασιλάκου - Νικολέττας

«Είδανε ότι δεν ταιριάζανε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Βίβιαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό Βασιλάκου - Νικολέττας

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλάκο καθώς και στον πολύκροτο χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου μετά το The Bachelor.

Η Βίβιαν αναφέρθηκε και στο νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της αποκαλύπτοντας πως κατάφερε επιτέλους να βρει τον έρωτα.

Οι δηλώσεις της Βίβιαν για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και το The Bachelor

«Για μένα ήταν πολύ ωραία εμπειρία δεν έχει σημασία που δεν κέρδισα, δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά όλο το ταξίδι. Μέχρι και να πάμε στην Μάνη ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω. Από την Μάνη και μετά το ένστικτο μου, μου έλεγε ότι δεν θα συνεχιστεί. Δεν ξέρω αν θα περίμενα ότι θα χωρίσει ο Παναγιώτης με την Νικόλ, είδανε ότι δεν ταιριάζανε στην έξω ζωή και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Με τον Παναγιώτη έχουμε πολύ καλές επαφές θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο και με μηνύματα σε πολύ φιλικό επίπεδο πλέον. Η κοπέλα που δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου είναι η Σία. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, βρήκα και εγώ τον έρωτα αφού δεν τον βρήκα στο Bachelor», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου για τη σχέση του με την Νικόλ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα του Bachelor με εργένη τον Αλέξη Παππά, ο οποίος δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια από τα social media.

«Αυτό που συμβαίνει στο The Bachelor συμβαίνει και στη σύγχρονη εποχή. Μπορεί ένας άντρας να φλερτάρει με 7 κοπέλες και το αντίστοιχο να κάνει και μια γυναίκα. Ποτέ δεν είχα παράλληλη σχέση. Δεν είχα ενδοιασμό για το The Bachelor. Αν δεν μου άρεσε ο έρωτας δε θα έμπαινα στο The Bachelor. Μπορεί να έχει ακουστεί το οτιδήποτε, αλλά σε εμένα δεν είχε σενάριο. Μπορεί να ήμουν λίγο τρακαρισμένος στην αρχή με τις κάμερες, αλλά δεν υπήρχε σενάριο. Σε μένα δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω», ανέφερε αρχικά.

«Τη Νικολέττα την ερωτεύτηκα μέσα στο Bachelor.. Όταν βγήκαμε πραγματικά προσπαθήσαμε. Είχαμε ολοκληρωμένη σχέση. Υπήρξε μια προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Είμαι 30 χρονών και πλέον όταν βλέπω πως κάτι δεν πηγαίνει με μια κοπέλα καλό είναι να σταματάει από την αρχή.

Τα συζητήσαμε και είπαμε πως αν το συνεχίσουμε είναι κρίμα να στενοχωρηθούμε, γιατί ζήσαμε κάτι πολύ όμορφο. Ποτέ δε θα ακούσω κάποιον να μου πει τι να κάνω, αν αυτό δε με αντιπροσωπεύει. Εγώ ήθελα να δείξω ποιος είναι ο Παναγιώτης», αποκάλυψε.

«Δε ξέρω τι συζητούσαν μεταξύ τους οι κοπέλες, γιατί δεν ήμουν μπροστά. Εγώ προσπαθούσα να δω τη ψυχή της κάθε κοπέλας. Έδωσα χρόνο. Από το φιλί καταλαβαίνω τι χημεία. Εμένα με φλερτάρουν οι γυναίκες και φλερτάρω και εγώ. Ποτέ δε μετάνιωσα για την απόφαση να πάρω μέρος στο The Bachelor. θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση με πράγματα που με εκφράζουν. Τώρα θέλω να αξιοποιήσω κάτι στρέμματα που έχω στην Αμοργό. Το Battle of the Couples σαν ιδέα ήταν όμορφη. Το format που είχα δει εγώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.