Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Βαρθακούρης: «Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο»

«Θα προτιμούσα να κάνω εκπομπή με την Αντελίνα»

Χάρης Βαρθακούρης: «Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο»
News 01.10.2021 14:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην παρουσίαση του Big Brother καθώς και στη σχέση του με την Αντελίνα.

Όπως εξήγησε, πέρυσι θα προτιμούσε να έχει αξιοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο που του δόθηκε για το Big Brother, για να κάνει μία εκπομπή με την Αντελίνα, η οποία βέβαια ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα και το Big Brother

«Έχουμε δυο παιδιά, δύο σκυλιά, έχει ένα σύζυγο, ένα σπίτι, έχει πράγματα να κάνει η Αντελίνα, δεν είναι αργόσχολη. Τώρα μπορεί να μας αφοσιωθεί λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να κάνει τη γυμναστική της και να χάσει τα κιλά της γιατί εμείς το καλοκαίρι φάγαμε καλά.

Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο. Θα προτιμούσα να κάνω εκπομπή με την Αντελίνα. Η Άννα Μαρία είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτάσουμε μακριά - δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο J2US», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον Χάρη

Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε πως έχει προσπαθήσει πολλές φορές από μόνη της να μπει σε δίαιτα, ωστόσο αυτή τη φορά απευθύνθηκε σε ειδικό, ενώ για την στήριξη του αγαπημένους της δήλωσε: «Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ο Χάρης με τα κιλά μου. Περισσότερο θυμάμαι εμένα να τον ζαλίζω επειδή κάθε εβδομάδα ξεκινούσα κάτι καινούργιο. Όταν αποφάσισα να χάσω πραγματικά τα κιλά μου, δεν το μοιράστηκα με κανέναν».

Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά αποκάλυψη

Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Άδειασε» Γκουντάρα και Βαρθακούρη για την κόντρα - «Έριξε τη φιτιλιά και εσύ χαζός…»

Χάρης Βαρθακούρης: Παίρνει θέση στην κόντρα Τσαλίκη με ΣΚΑΙ - «Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος»

Share