«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης» - Άγριο ξέσπαμα από την σύντροφου του Ρόκκου για το lockdown

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης» - Άγριο ξέσπαμα από την σύντροφου του Ρόκκου για το lockdown

Σε mini lockdown μπήκε η Θεσσαλονίκη από σήμερα (1/10), κάτι που έγειρε αρκετές αντιδράσεις, μιας και πλέον απαγορεύεται η κυκλοφορία από τη 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας ενώ απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας. Ένα από τα άτομα που ξέσπασε είναι η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόδα.

Η ίδια, συγκεκριμένα, προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19.

Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown;».

Η οργισμένη ανάρτηση της συντρόφου του Στέλιου Ρόκκου για το lockdown στη Θεσσαλονίκη

 Στέλιος Ρόκκος σύντροφος ανάρτηση για lockdown

Στην κόκκινη ζώνη πέρασαν ακόμα τρεις περιοχές μαζί με την Θεσσαλονίκη

Στον επιδημιολογικό χάρτη με την κατηγορία 4 μπήκαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/9 τρεις περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική προβλέπονται τα πιο κάτω μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την εισήγηση των ειδικών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων λόγω της συνεχούς αύξηση των κρουσμάτων στη βόρεια Ελλάδα και στις συγκεκριμένες περιοχές. Ενώ, ένας 67χρονος πέθανε στον ύπνο του από κορωνοϊό.