Μπρούνο Τσιρίλο: «Μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού...» -Η μάχη που δίνει με την κατάθλιψη εδώ και χρόνια

Συγκλόνισε με την εξομολόγηση του - «Βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπρούνο Τσιρίλο: «Μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού...» -Η μάχη που δίνει με την κατάθλιψη εδώ και χρόνια

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) ο Μπρούνο Τσιρίλο, ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές που έχει γράψει την δική του ιστορία στα γήπεδα.

Λίγο μετά τις δυσκολίες που βίωσε ο ίδιος και η οικογένεια του λόγω των πυρκαγιών, ο σύζυγος της Έλενας Ασημακοοπούλου, θέλησε να εξομολογηθεί τη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια με την κατάθλιψη, τονίζοντας πως τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Η εξομολόγηση του Μπρούνο Τσιρίλο για την κατάθλιψη

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου.

Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση.

Μία νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο πριν καιρό γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Πριν λίγες μέρες έκλεισαν τα 10 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια να αποτελεί τη μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει, πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οτι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ήθελαν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, όμως δεν έτυχε και πλέον δεν προσπαθούν. Εχθές, το γνωστό ζευγάρι συμπλήρωσε δέκα χρόνια έγγαμου βίου και έτσι δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει!

Οι δυο τους πέρασαν τη μέρα οικογενειακά, ενώ φυσικά έσβησαν και κεράκια. Μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μας θυμίσει την ημέρα του γάμου της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τότε, στην οποία είναι έγκυος στην κόρη της.

έλενα ασημακοπούλου , τσιρίλο