Κώστας Τσουρός: «Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου»

«Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: «Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου»

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Κώστας Τσουρός. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ στον χώρο της εργασίας αλλά και στην ιστορία με το χαστούκι που φημολογούνταν πως έδωσε σε μια συνάδελφο του. Πριν λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος μάλιστα ξέσπασε και κατά των celebrities.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε. Είχαμε μια περίεργη ιστορία με την Ελεωνόρα σε μια παραλία γυμνιστών, άλλα δεν είναι σωστό να την πω.

Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου. Έχει γραφτεί και αυτό για μένα, το οποίο είναι ανακρίβεια γιατί αν όντως είχα χτυπήσει μια συνάδελφο μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα.

Πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά και παράλληλα μου έδωσε όμως δύναμη για να προχωρήσω. Εκεί ακριβώς είδα ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, όταν θεωρούν ότι μπορούν να σε βρουν και να σου κάνουν κακό, θα στο κάνουν».

«Με την Ναταλία Γερμανού βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά»

"Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολο, γιατί ξαφνικά βγήκε προς τα έξω ότι μιλάω με το MEGA και αυτό έγινε γνωστό αρκετά νωρίς. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, γιατί ήμουν σε μια εκπομπή που ήταν στον αέρα. Στη σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού βοήθησε πάρα πολύ ότι την είχα ήδη ενημερώσει. Είχα μοιραστεί τις σκέψεις μου μαζί της, της είχα πει ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν υπήρξε αιφνιδιασμό.

Με τη Ναταλία, στα τρία χρόνια που ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες, γνωριστήκαμε πολύ καλά. Φτάσαμε σε ένα σημείο να είμαστε σαν οικογένεια, γι’ αυτό και κρατάμε τη σχέση αυτή που έχουμε. Στην περίπτωση μας και οι δυο βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά. Η Ναταλία μού έχει δώσει συμβουλές για την καινούργια εκπομπή και με έχει ρωτήσει και εκείνη για την εκπομπή της. Δεν είμαστε πια συνεργάτες, αλλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

Πιστεύω ότι όλοι οι επαγγελματίες δεν θέλουν να είναι στάσιμοι και δεμένοι σε μια καρέκλα. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία φέτος από το MEGA. Μου έκαναν μια πολύ καλή πρόταση, την οποία εκτίμησα πολύ. Επίσης, είδα ότι με θέλουν πολύ και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνω σοβαρά υπόψη. Η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί να δουλεύω Σαββατοκύριακα, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του. Είναι μια πρόκληση. Πιστεύω να πάμε καλά. Έρχονται και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία θα γίνουν στην πορεία, και πιστεύω ότι θα είναι όμορφα. Κάνουμε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να κάνω εγώ τις ανακοινώσεις. Υπάρχει μια συνολική και μακροχρόνια συνεργασία, μόνο αυτό μπορώ να σου πω".

undefined