«Υπέφερα στην εκπομπή του Αρναούτογλου! Δεν θα πήγαινα ξανά»

«Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπέφερα στην εκπομπή του Αρναούτογλου! Δεν θα πήγαινα ξανά»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) η Super Κική, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στο J2US. (δείτε εδώ όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (2/10) live). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περσινή της συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show, μιας και ήταν μία από τις Σφήκες.

Ωστόσο, όπως ανέφερε και η Κική, ήταν μια συνεργασία που δεν της άρεσε καθόλου, κυρίως επειδή δεν ταίριαζε με το concept και δεν ένιωθε καθόλου ο εαυτός της.

Οι δηλώσεις της Super Κικής για την συνεργασία της με τον Αρναούτογλου

«Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το cocept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση».

Οι δηλώσεις της Super Κικής για την συνεργασία της με τον Αρναούτογλου

Το περιστατικό που κατέγραψε με άνδρα να αυνανίζεται στο κέντρο της Αθήνας

Η Super Κική κατέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια είναι ένα αρκετά διάσημο πρόσωπο ιδιαίτερα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media όπου συνήθως εκεί την βλέπουμε να αυτοσαρκάζεται.

Μάλιστα το ευρύ κοινό την γνώρισε και μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show».

Η Super Κική, την ώρα που πήγαινε προς το σπίτι της, κατέγραψε με το κινητό της έναν άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν μέσα στο αμάξι του. Η ίδια δεν δίστασε να καταγράψει τις πινακίδες του αυτοκινήτου αλλά και να τον καταγγείλει στην αστυνία.

Στην αρχή είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα και για εμένα που έχουν δει τα μάτια μου πέντε πράγματα ήταν πάρα πάρα πολύ σοκαριστικό. Φοβήθηκα πάρα πολύ μην με πατήσει την ώρα που είδε ότι τον τραβάω, γιατί άνετα θα μπορούσε να το κάνει».

Λίγο αργότερα το Instagram κατέβασε το βίντεο της με αποτέλεσμα η ίδια με νέα Instagram stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, εξήγησε τι συνέβη.