"Δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι για το μωρό!" - Το "καρφί" της Μαρίας Ηλιάκη για τον Μουτσινά

"Να έρθει κάτω από το σπίτι με τα δώρα και θα το σκεφτώ αν έρθω στην εκπομπή"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σχολίασε η παρέα του Τι Λες Τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής (3/10). Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" της για τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση, είχε πει χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της εκπομπής του: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ μάλιστα λίγο αργότερα αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Μετά την προβολή του αποσπασμάτος, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε την δική της απάντηση στον φίλο και πρώην συνεργάτη της: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή» (δείτε εδώ και την τελευταία της ανάρτηση για το μωράκι της).

Τα "καρφιά" της Ηλιάκη στον Μουτσινά

«Η Μαρία είναι υπέροχη παρουσιάστρια»

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» όπου ο ίδιος μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Όλες οι παρουσιάστριες είναι κολλητές σου! Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω για την Κατερίνα Καινούργιου που πήγε σε άλλο κανάλι… Τι έχεις να πεις;

Μπράβο, πολύ καλά έκανε η Κατερίνα και μπράβο και στον ALPHA γιατί έκανε άριστη επιλογή! Χαίρομαι πολύ για την Κατερίνα, έχει υπέροχη ψυχή και την αγαπώ πολύ.

Αλλά και η Μαρία Ηλιάκη θα πάει να συναντήσει μια άλλη φίλη σου, την Κατερίνα Καραβάτου. Πώς βλέπεις την επιστροφή της Μαρίας στο γυαλί;

Θα πω: επιτέλους, η Μαρία στην τηλεόραση! Τα κανάλια ξεστραβώθηκαν. Η Μαρία είναι υπέροχη παρουσιάστρια και τώρα, ως μανούλα, έχει πολλά ακόμη να καταθέσει στο κοινό. Ανυπομονώ να τη δω. Εν τω μεταξύ, δεν μπορώ να κρύψω και τα χρόνια, καθώς τις γνωρίζω όλες! Μεγαλώνουν εκείνες, άρα μεγαλώνω και εγώ! Τι θα λέω… Καλέ, αυτές ήταν μεγαλύτερες από εμένα, εγώ ήμουν μικρός! (γέλια)

Με τη Ματίνα Νικολάου ήσασταν και το καλοκαίρι μαζί στο Πήλιο. Δεν βαρεθήκατε όλο το χειμώνα που συνυπήρχατε στην εκπομπή;

Τη Ματίνα την έχω χρεωθεί και με έχει χρεωθεί. Την ξέρω 13 χρόνια, είναι κομμάτι από τη ζωή μου, προχωράμε μαζί.