«Κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο, που με κάνει να σε αγαπώ πιο πολύ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Στεφανίδου

Για τον αγαπημένο της, Νίκο Ευαγγελάτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο, που με κάνει να σε αγαπώ πιο πολύ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Στεφανίδου

Μπορεί να είναι χρόνια μαζί, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει ερωτευμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο και δεν το κρύβει λεπτό (δείτε εδώ και την τελευταία ρομαντική έξοδό τους). Το ζευγάρι πέρασε την Κυριακή κάνοντας μια όμορφη βόλτα και απολαμβάνονταν τον ηλιόλουστο καιρό.

Οι δυο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, μάλιστα, απαναθάτισαν την όμορφη αυτή στιγμή από την έξοδό τους, με την Τατιάνα Στεφανίδου να την μοιράζεται λίγο αργότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Φυσικά, την εν λόγω φωτογραφία την συνόδευσε και με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάθε μέρα υπάρχει κάτι νέο, που με κάνει να σε αγαπώ πιο πολύ από την προηγούμενη».

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου με Νίκο Ευαγγελάτος

Τατιάνα Στεφανίδου για τον Ευαγγελάτο: «Δεν θα έκανα κάτι που θα δηλητηρίαζε τη σχέση μας»

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, λίγο μετά την απώλεια του πεθερού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την νέα τηλεοπτική σεζόν και στις αλλαγές που προέκυψαν φέτος με την εκπομπή της αλλά και για την επαγγελματική διαδρομή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

«Νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Αναφορικά με το να μην βρίσκεται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της η ίδια τόνισε: «Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας.

Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορωνοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση».