Πουλέν του The Voice με κόκα - Πρώην παίκτης της Παπαρίζου βρέθηκε με χειροπέδες

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την ώρα της σύλληψης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πουλέν του The Voice με κόκα - Πρώην παίκτης της Παπαρίζου βρέθηκε με χειροπέδες

Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια showbiz καθώς μετά την σύλληψη της πρώην παίκτριας του Power of Love στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ πιάστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στη Νίκαια και γνωστός τραγουδιστής ο οποίος αναδείχθηκε από το παιχνίδι The Voice που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, η παρουσία του τραγουδιστή στον μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό το 2018 είχε ενθουσιάσει την Έλενα Παπαρίζου και τον είχε επιλέξει να βρίσκεται στην ομάδα της, φτάνοντας έως και τον τελικό. Εκτός από τον καλλιτέχνη συνελήφθη και η σύζυγός του και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν μαζί με ακόμη δυο άτομα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Πώς έγινε η σύλληψη του παίκτης από το The Voice

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ το κέφι στη γνωστή μουσική σκηνή της περιοχής της Νίκαιας όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, είχε ανάψει για τα καλά και ο ίδιος βρισκόταν στην πίστα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησαν από τους ιθύνοντες να τον κατεβάσουν από την σκηνή, προκειμένου να μην δημιουργηθεί σάλος. Έτσι κι έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα ο καλλιτέχνης κατέβηκε από την πίστα και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα είχαν αποκαλυφθεί.

Παπαρίζου The Voice κοκαϊνη

Νωρίτερα πλήρωμα της ΟΠΚΕ είχε διακρίνει ύποπτη κίνηση δυο ατόμων σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Λαμπράκη και αμέσως τα ακινητοποίησε προκειμένου να τα ελέγξει.

Ο ντίλερ αποκάλυψε πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του ήταν για τον τραγουδιστή και πως το όχημα ήταν ανοιχτό από τον ίδιο. Έτσι, η ομάδα προχώρησε σε συλλήψεις τόσο του τραγουδιστή, όσο και της γυναίκας του και αναμένεται να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Κατά την παραμονή του στα δικαστήρια του Πειραιά, όπως αναφέρουν οι πηγές της Espresso, το άγχος του τραγουδιστή ήταν αν θα ολοκληρωνόταν έγκαιρα η δικονομική διαδικασία στην υπόθεσή του καθώς το πρωί του Σαββάτου ήταν νονός στην προγραμματισμένη βάπτιση του ανιψιού του και ρωτούσε επίμονα αν θα προλάβει.