"Πόλεμος" για την περιουσία του Ανέστη Βλάχου - «Πλαστή η ιδιόχειρη διαθήκη»

Στα "μαχαίρα" τα παιδιά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Χαμός επικρατεί με την περιουσία που άφησε πίσω του ο Ανέστης Βλάχος, πριν καν περάσουν 40 ημέρες από το θάνατο του, που σκόρπισε την θλίψη. Ο ένας γιος του θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη πλαστή και θα κινηθεί νομικά με σκοπό να λάμψει η αλήθεια, καθώς δεν πιστεύει πως ο πατέρας του δεν του άφησε τίποτα.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλει να προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του με ότι επακολουθήσει».

Όσα είπε ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου

«Όταν πέθανε ο Ανέστης Βλάχος προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την άλλη πλευρά. Σε μια από τις επικοινωνίες του εντολέα μου, η ετεροθαλής αδερφή του αποκάλυψε ότι υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη που γράφηκε το 2014 και αφήνεται το σύνολο της περιουσίας του σε εκείνη» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξέχναγε στην διαθήκη. Πίστευε ότι θα συμπεριλάμβανε στην διαθήκη του, όχι τον ίδιο, αλλά τον γιό του, Ανέστη Βλάχο, με τον οποίο είχε άριστη σχέση. Ο ηθοποιός θεωρούσε δυνάμει διάδοχό του τον εγγονό του» υπογράμμισε.

«Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα» - Η ανάρτηση του γιου του μετά τον χαμό με την διαθήκη

"Σφαγή" επικρατεί στην οικογένεια του Ανέστη Βλάχου, 40 μέρες μετά τον θάνατο του. Όλα ξεκίνησαν από την διαθήκη, με τον γιο του, Ηρακλή, να προχωρά σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

«Το έχω ξαναγράψει. Ήμουν “παιδί του δρόμου”. Έπαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο. Δεν άφησα όμως τον Πατέρα μου να πεθάνει. Δεν τον έκλεψα. Δεν πλαστογράφησα. Δεν τον καταχράστηκα.

Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα… Έστω και στον δρόμο, εκεί που ανήκω…».

Το έχω ξαναγράψει Ήμουν "παιδί του δρόμου" Έπαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο Δεν άφησα όμως τον Πατέρα μου να πεθάνει Δεν...

Posted by Iraklis A. Vlachos B on Saturday, October 2, 2021