Style me up: Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα

«Είπα δε θα αγχωθώ αυτή τη φορά, αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Style me up: Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς βιώνει μια άκρως ευχάριστη περίοδο. Μάλιστα, η ίδια αναμένεται σε πολύ λίγο να βγει on air, μέσα από την εκπομπή Style me up στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η γνωστή παρουσιάστρια αλλά και μοντέλο είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους followers της το σημερινό τους ραντεβού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Έχει επαληθευτεί
Είπα δε θα αγχωθώ αυτή τη φορά, αλλά εδώ είμαι 30’ πριν την πρεμιέρα του @stylemeupgreece έχουμε γύρισμα, κάνουμε μπούκλες και κοντεύω να τις φάω. Στις 13:00 στον @alphatv @barkingwell_media».

Από την άλλη

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Τους πρώτους μήνες της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε στον χώρο του μόντελιγνκ αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα.

Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό».