Super Κατερίνα: Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η άγνωστη σχέση της Άννας Μαρίας με την Κατερίνα Καινούργιου

Τι ανέφεραν οι ίδιες;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η άγνωστη σχέση της Άννας Μαρίας με την Κατερίνα Καινούργιου

Στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» 4/10, η άγνωστη σχέση της Άννας Μαρίας με την Κατερίνα Καινούργιου μόλις έγινε γνωστή. Όπως φάνηκε οι δυο τους γνωρίζονται από το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια του Big Brother και παίκτρια του J2US βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής με την Κατερίνα να λέει για την Κρητικιά δικηγόρο:

«Δεν ήσουν η αγαπημένη μου παίκτρια. Καταλάβαινα ότι ήσουν καλός άνθρωπος. Και μπαίνω στο Instagram και βλέπω ότι από τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου μού έστελνε μηνύματα. Το πόσο ωραία μηνύματα μου έχεις στείλει. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», της είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Καινούργιου και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Άλλο σάτιρα άλλο σπιλώνω προσωπικότητες για τα νούμερα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη σκηνή του J2US στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη, στις οποίες ξεκαθάρισε μέχρι πού μπορεί να αντέξει την κριτική που της γίνεται.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του Big Brother 1 εξήγησε πως μπορεί να δεχθεί την κριτική αρκεί αυτή να μην ξεπερνά τα όρια και φτάνει στην προσβολή. Το ζήτημα αυτό φαίνεται πως την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τελευταία μιας και πριν από λίγο καιρό επίσης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Την κριτική στο J2US φυσικά και θα την δεχθώ αλλά είπαμε να μην είναι προσωπική επίθεση σε ένα επάγγελμα, βρε άνθρωπε του Θεού! Άλλο η σάτιρα και άλλο η προσωπική επίθεση. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Δεν σπιλώνουμε προσωπικότητες για να κάνουμε νούμερα. Έχω δεχθεί διάφορες προτάσεις για να κάνω τηλεόραση αλλά δεν μου άρεσαν. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.