Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το παράπονο που της έκανε η Μαρίνα

Δείτε τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής το παράπονο που της έκανε η Μαρίνα

Με αφορμή την σημερινή ημέρα που είναι παγκόσμια ημέρα τον ζώων, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Ελένη» με τους τετράποδους φίλους τους. Μάλιστα, είδαμε πως στο πλατό ο Σάββας Πούμπουρας είχε φέρει τον Τσάρλι ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον δικό του σκύλο, Cooper.

Όπως είναι αναμενόμενο οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη τη ρώτησαν για το δικό της σκύλο, τον Σούμο, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκεται ακόμα στα Άχλα της Άνδρου και για αυτό η μικρή Μαρίνα της κάνει συχνά παράπονα. Δείτε εδώ φωτογραφία της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου στο διαδίκτυο που έχει προκαλέσει σάλο.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σκυλάκι μας είναι ακόμα στα μαγικά Άχλα. Οι διακοπές του τελειώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο που κλείνει και το ξενοδοχείο.

Η Μαρίνα τον ζητάει συνέχεια: “Θέλω τον Σούμο μου”. Άστο το κακόμοιρο εκεί που κάνει ωραίες διακοπές και περνάει ωραία και είναι ελεύθερο. Εδώ θα μπει πάλι σε ένα σπίτι. Πάντα είχα ένα σκυλάκι.

Όταν είσαι μόνος σου – έτσι είχε έρθει στα χέρια μου και ο Περικλάκος τότε – έρχεσαι και δένεις τόσο πολύ με το σκυλάκι σου και βάζεις άλλα πράγματα πιο πίσω. Εγώ περνούσε τόσο καλά με τον Περικλή που δεν ήθελα τίποτα άλλο. Ήμουν πολύ ωραία».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από την εκπομπή «Ελένη»

Αναστάτωση σε δρόμο της Κηφισιάς - Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη και την μικρή Μαρίνα

Αν η ζωή μας ήταν αποσπάσματα από ένα παραμύθι σίγουρα δύο από τις πριγκίπισσες θα μπορούσαν να είναι η Ελένη Μενεγάκη με την κόρη της Μαρίνα! Ξανθές, γαλανομάτες, πανέμορφες μαμά και κόρη το περασμένο Σάββατο ανέβηκαν στην άμαξα και έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Κηφισιάς μέρα μεσημέρι ζώντας τη δική τους παραμυθένια στιγμή.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια χαίρεται μαζί με τη μικρή της κόρη και γίνεται και η ίδια παιδί με την παρέα της, ιδιαίτερα τώρα που τα άλλα τρία της παιδιά μεγάλωσαν και έχουν απομακρυνθεί από δίπλα της. “Ένα ζεστό πρωινό του Σαββάτου σαν το σημερινό ήταν ιδανικό για βόλτα με την άμαξα του κ. Γιάννη στην Κηφισιά. Όταν ήταν μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά μου όλα ήθελαν βόλτα με την άμαξα, αλλά θυμάμαι κι εμένα μικρή να το ζητάω από τη μαμά μου τα καλοκαίρια στην Κάρυστο!”, έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παίρνοντας χιλιάδες likes (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε).

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η μαμά Ελένη λατρεύει αυτές τις μοναδικές στιγμές με τη Μαρίνα και φροντίζει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο να τις περνάει μαζί της από το πρωί. Οι δυο τους αγόρασαν μπαλόνια, έφαγαν παγωτό και μετά ανέβηκαν στην άμαξα και χάζεψαν στη βόλτα τους όλη την Κηφισιά.

Η Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα στην Κηφισιά

Μενεγάκη μικρή ΜαρίναΜενεγάκη μικρή Μαρίνα περιοδικό YOUΜενεγάκη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου Κηφισιά