Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Παραμένει διασωληνωμένος

Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη
News 04.10.2021 18:43
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, Ευαγγελισμός παραμένει, σύμφωνα με το Live News, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου όπου και επαναδιασωληνώθηκε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και είχε λάβει οδηγείς για νοσηλεία κατ’ οίκον. Στις 25 του μήνα μετέβη στον Ευαγγελισμό σε πιο σοβαρή κατάσταση αλλά δυο ώρες μετά την εισαγωγή του, η υγεία του επιδεινώθηκε και είχε διασωληνωθεί.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που σε συνέντευξή του τον Ιούλιο είχε πει ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας, είναι ανεμβολίαστος. Δεν είχε κάνει το εμβόλιο επειδή φοβόταν λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Γι' αυτό το λόγο δεν είχε κάνει το εμβόλιο ο Βασίλης Λεβέντης

Στην εκπομπή T-Live μίλησε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του μετά τη διασωλήνωσή του ενώ ξεκαθάρισε και τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες περίπου και έλαβε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο 25/9, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών.

Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγικές στιγμές στην οικογένεια του Βασίλη Λεβέντη - «Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή»

Ο Ευαγγελισμός εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Share