Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο στο παραπέντε με την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Έλενα - Δείτε την!

Τι ακριβώς συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Γαλανός: Ακύρωσε τον γάμο στο παραπέντε με την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Έλενα - Δείτε την!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao οι λόγοι είναι δυο και είναι εξίσου σημαντικοί. Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία. Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι είχαν σταλεί και sms σε κοντινούς τους ανθρώπους που προμήνυαν πως η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του Νίκου Γαλανού και της Έλενας Σαγανά είναι κοντά.

Μπορεί πολύ γνωστή ηθοποιός να του εξομολογήθηκε στο παρελθόν πως ήθελε να είναι στο πλευρό του αλλά αυτός είχε μάτια μόνο για μία, εδώ και λίγα χρόνια!

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως, και όλο το κλίμα που επικρατεί έκαναν τον Νίκο και την Έλενα να πάρουν την απόφαση από κοινού να κάνουν πίσω και να αναβάλουν το μυστήριο επ' αόριστον! Όσο πλήττει η πανδημία την χώρα γάμος δεν θα γίνει!

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους τρελούς ρυθμούς που εργάζεται ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Η Γη της Ελιάς είναι μια ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη που όμως κάνει το Νίκο να δουλεύει νιχθημερόν.

Αυτή είναι η σύντροφος του Νίκου Γαλανού

Νίκος Γαλανός

Νίκος Γαλανός Έλενα Σαγάνα
Νίκος Γαλανός γάμος
Νίκος Γαλανός σχέση 35 χρόνια μικρότερη

Ποια είναι η Έλενα Σαγανά

Η Έλενα Σαγανά εδώ και πέντε χρόνια είναι σε σχέση με το Νίκο Γαλανό. Ο ηθοποιός γοητεύτηκε και από την δυναμικότητά της, εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση. Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων.

Η ίδια μέσα από το ανδροκρατούμενο επάγγελμά της δείχνει πείσμα και αποφασιστικότητα, στοιχεία που δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον 75χρονο ηθοποιό.

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την σχέση τους αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.