Ματέο Παντζόπουλος: Αυτή είναι η ξαδέρφη του - Παντρεμένη με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό

Λίγοι το γνώριζαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Αυτή είναι η ξαδέρφη του - Παντρεμένη με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό

Μετά την χθεσινή τους συνύπαρξη στον αέρα του Mega, αποκαλύφθηκε μια συγγένεια που μπορεί και κανείς να μην γνώριζε μέχρι σήμερα! Στην εκπομπή της Δευτέρας 4/10 η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά για πρώτη φορά:

"Σαν να λέμε ψέματα ότι δεν συναντιόμαστε σε σπίτι της οικογενείας. Μα είναι δυνατόν; Δεν συναντιόμαστε, δεν τρώμε μαζί, δεν τα λέμε; Δεν σου λέω ότι κάθε μέρα είμαστε μαζί, αλλά αφού ανήκουμε στην ίδια οικογένεια” με τον Κώστα Κρομμύδα να της απαντά: "Αλήθεια, έχω ψάξει και προσπαθώ να καταλάβω τι είμαστε εμείς οι δύο; Μπατζανάκια είναι οι άντρες, συννυφάδες οι γυναίκες. Εμείς τι είμαστε που έχουμε πάρει ξαδέρφια;”.

Όπως είναι γνωστό, ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Γιώτη, ενώ ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος και η Μαρίνα Γιώτη είναι ξαδέρφια.

Η σύζυγος του Κώστα Κρομμύδα και ξαδέρφη του Ματέο Παντζόπουλου

Ματέο Παντζόπουλος ξαδέρφη

Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα Γιώτη
Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα Γιώτη Κώστας Κρομμύδας

Ποια είναι η Μαρίνα Γιώτη

Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Νέα Υόρκης σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση. Για 15 χρόνια ήταν συνέταιρος και δημιουργική διευθύντρια σε εταιρεία οπτικής επικοινωνίας και Διευθύνων Σύμβουλος στο αθλητικό κέντρο για παιδιά Sunny Sports Club. Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Νέας Υόρκη και με τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της.

Το 2014 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Η Στιγμούλα και ακολούθησαν Η Στιγμούλα είναι δυνατή! και η σειρά Παραμύθια… αλλιώς: Σκουφοκοκκινίτσα (στη λίστα των 10 καλύτερων παιδικών βιβλίων Public 2016), Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα, Ρεβιθοκοντούλης (στη λίστα των 10 καλύτερων παιδικών βιβλίων Public 2017) και Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη; από τις εκδόσεις Διόπτρα. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της λεύκωμα για μαμάδες με τίτλο Μια καρδιά, το οποίο έχει μεταφραστεί σε δύο γλώσσες και έχει λάβει την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Amazon. Ακολούθησαν δύο ακόμα λευκώματα το Μια στιγμή και το Μια αγκαλιά. Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της σειράς Μελισσάκια στα Θρανία με τίτλο Δώσε Λύση στο Μελίσσι και το 2020 το δεύτερο με τίτλο Το Κάτι τι;. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο με τίτλο Γέτι, η δύναμη του ακόμη, το οποίο κέρδισε το 1ο Βραβείο Public 2021 στην κατηγορία Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία.

Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και στα ιταλικά. Έχει μια κόρη 11 ετών.

Για εκπαιδευτικό υλικό, παιχνίδια και ιδέες σχετικά με τα θέματα του βιβλίου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας www.marinagioti.gr