Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης - «Αίσχος, Ντροπή, έλεος»

«Αν υπήρχαν λιγότεροι τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας, θα ήταν καλύτερη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Παντελίδης - «Αίσχος, Ντροπή, έλεος»

Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με αφορμή την φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο, που κυκλοφορεί στα social media και προκαλεί σοκ και ανατριχίλα σε όποιον την βλέπει. Ο νεαρός τραγουδιστής μεταξύ άλλων λοιπόν, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα για το γεγονός αυτός και ήταν φανερά έξαλλος.

«Αίσχος, Ντροπή, έλεος, κακία. Αν υπήρχαν λιγότεροι τέτοιοι άνθρωποι στην κοινωνία μας, θα ήταν καλύτερη», είπε ο Κωνσταντίνος για τη φωτογραφία του νεκρού τράπερ.

Όσον αφορά το ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά στη σκηνή του J2US ο τραγουδιστής ανέφερε: «Πολύ συγκινήθηκα και χάρηκα που τραγουδήσαμε μαζί. Η μαμά μου συγκινήθηκε πολύ».

Αναλυτικά τα όσα είπε

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον θάνατο του MadClip

Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο ο MadClip, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο σπουδαίους Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών. Στο Instagram δεκάδες είναι οι αναρτήσεις και γνωστών προσώπων που θέλησαν να τους αποχαιρετήσουν δημόσια

Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας φωτογραφία του τράπερ. «Αντίο τυπάρα», έγραψε.

Να σημειώσουμε πως σε παρόμοιο τροχαίο πριν περίπου πέντε χρόνια, έχασε τη ζωή του και ο Παντελής Παντελίδης, αδερφός του Κωνσταντίνου.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον θάνατο του MadClip

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός τράπερ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, άνω των 200 την ώρα. Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 2:27 το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες όταν είδαν την κατάσταση του οχήματος άμεσα ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά από τη διαλυμένη πόρτα του αυτοκινήτου διαπίστωσαν πως ο τράπερ δεν είχε τις αισθήσεις του, και πως ήταν βαριά τραυματισμένος.

Η Ελληνική Αστυνομία από την πλευρά της συγκεντρώνει στοιχεία από κάμερες κατά μήκος του δρόμου και αναζητεί τυχόν μάρτυρες του συγκλονιστικού τροχαίου.