Σάκης Τανιμανίδης: «Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στην Χριστίνα...»

«Βοηθάει και ο μπαμπάς λίγο, αλλάζω κι εγώ τις πάνες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στην Χριστίνα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τη νέα καθημερινότητα που έχει υιοθετήσει μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του. Δείτε επίσης πως ονόμασε μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα τα αγγελούδια τους.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δηλώνει ερωτευμένος με τις δίδυμες κόρες του ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πετάμε κάπου σε πελάγη ευτυχίας, μεθυσμένοι από έρωτα! Είμαι ερωτευμένος με τις κόρες μου, πάρα πολύ.

Πριν γίνεις πατέρας, πριν γίνεις γονιός, νομίζεις ότι θα κάνεις παιδιά και ότι θα τα αγαπάς πολύ, δεν είναι όμως αυτό μόνο, είναι ένα άλλο συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Θα πρέπει να εφεύρουμε μια νέα λέξη για αυτό το πράγμα.

Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στη Χριστίνα. Βοηθάει και ο μπαμπάς λίγο, αλλάζω κι εγώ τις πάνες, ένα 15% σύμφωνα με την έρευνά μου τις αλλάζω εγώ». Όσο για την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως επιστρέφει στις οθόνες μας με τον νέο κύκλο της Φάρμας:

«Η Φάρμα χτίζεται αυτή τη στιγμή γιατί έπρεπε να αλλάξουμε τοποθεσία λόγω των φωτιών και ξεκινούν πολύ σύντομα τα γυρίσματα και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο».

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

Το υπέρογκο ποσό που ζητάνε Μπόμπα - Τανιμανίδης για μία ανάρτηση στο Instagram

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι δύο πρόσωπα με πολύ μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» λοιπόν, έβγαλε στη δημοσιότητα τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για τις αναρτήσεις που κάνουν.

Το ζευγάρι βέβαια κοστολογεί με διαφορετικό τρόπο τη δράση του στα social media και χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σάκης Τανιμανίδης χρεώνει πολύ περισσότερο απ' ότι η σύζυγός του. Μάλιστα, το ποσό που παίρνει κάνει τις τιμές που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη να μοιάζουν... μηδαμινές.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Σάκης Τανιμανίδης, χρεώνει από 5.000 ως και 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του, την οποία θα μοιραστεί με τους 961.000 followers του.

Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», για να διαφημίσει κάποιον στον λογαριασμό της ζητά τα εξής: Για story 1.000 ευρώ, για μια απλή ανάρτηση 5.000 ευρώ, για ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, για ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ. Τις αναρτήσεις της βλέπουν περίπου 713.000 followers.