«Έξι μήνες εκπομπής με την Αντελίνα ήταν αρκετοί» - Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης

«Δεν ήμουν άξιος αποθέωσης ως παρουσιαστής»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έξι μήνες εκπομπής με την Αντελίνα ήταν αρκετοί» - Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (5/10) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο κομμάτι της παρουσίασης καθώς και για την εκπομπή που έκανε με την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε πως η εξάμηνη συνεργασία τους ήταν αρκετή και πως ήταν λογικό να μην αποθεωθεί για τις ικανότητές του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για την εκπομπή με την Αντελίνα

«Δεν ήμουν άξιος αποθέωσης ως παρουσιαστής, δικαιολογημένο είναι αυτό. Δεν μου λείπει που δεν κάνω εκπομπή με την Αντελίνα, χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα. Έξι μήνες που κάναμε μαζί εκπομπή είναι αρκετοί για να καλύψουν και εκείνη και εμένα σε ότι αφορά μια τηλεοπτική μας συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (1/10) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην παρουσίαση του Big Brother καθώς και στη σχέση του με την Αντελίνα.

Όπως εξήγησε, πέρυσι θα προτιμούσε να έχει αξιοποιήσει τον τηλεοπτικό χρόνο που του δόθηκε για το Big Brother, για να κάνει μία εκπομπή με την Αντελίνα, η οποία βέβαια ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Έχουμε δυο παιδιά, δύο σκυλιά, έχει ένα σύζυγο, ένα σπίτι, έχει πράγματα να κάνει η Αντελίνα, δεν είναι αργόσχολη. Τώρα μπορεί να μας αφοσιωθεί λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να κάνει τη γυμναστική της και να χάσει τα κιλά της γιατί εμείς το καλοκαίρι φάγαμε καλά.

Το Big Brother ήταν ψυχοφθόρο. Θα προτιμούσα να κάνω εκπομπή με την Αντελίνα. Η Άννα Μαρία είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτάσουμε μακριά - δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο J2US», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.