Σοκάρει ο Άκης Σακελλαρίου - «Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα! Έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια»

Οι δηλώσεις για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Άκης Σακελλαρίου - «Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα! Έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια»

Ο Άκης Σακελλαρίου βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, όταν αρρώστησε με τη νόσο των λεγεωναρίων.

Η εξομολόγηση του Άκη Σακελλαρίου για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του

«Ελπίζω αυτοί που το περάσανε να έχει μείνει μία σοφία. Αν ανακαλύψεις νωρίς τη νόσο που εγώ δεν το έκανα, το προλαβαίνεις και είναι σαν μια πνευμονία που θεραπεύεται. Αν το αφήσεις και σου τρώει σιγά σιγά τα πνευμόνια όπως κάνει και ο κορωνοϊός, τότε έχεις προβλήματα.

Βρήκα πολλές ομοιότητες με τον κορωνοϊό και φοβήθηκα αλλά έκανα τα εμβόλια. Δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μέχρι που μπήκα στην εντατική έστελνα βιντεάκια στη σκηνοθέτιδα τη Θέμιδα Μαρσέλου που ήμασταν στο «Mama mia» και της έλεγα μήπως να αντικατασταθώ γιατί δεν με άφηναν να φύγω και της έδειχνα φωτογραφία με τα καλώδια». Να σημειώσουμε πως στην ίδια εκπομπή για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της μίλησε και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

«Σταμάτησα χοντρό επεισόδιο σε Άρης ΠΑΟΚ»

«Ακόμη είμαι (σ.σ. φανατικός οπαδός του Άρη). Το στρες ήταν τεράστιο (σ.σ. όταν ήταν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης). Τότε η ομάδα κινδύνευε και είπαμε “άντε όλοι να βοηθήσουμε, άντε Άκη έλα”. Τι να βοηθήσω, τίποτα δεν έκανα», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου και πρόσθεσε: «Θεωρούμε σχετικά γουρλής, γιατί σε όσους αγώνες πήγα κερδίσαμε».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το πως συγκρατούσε τον φανατισμό του ώστε να μη παρεκτραπεί στο γήπεδο ενόσω ήταν παράγοντας της αγαπημένης του ομάδας: «Το αντίθετο. Στον πρώτο αγώνα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και τον νικήσαμε και τότε υπήρχε και κόσμος μέσα στα γήπεδα και θυμάμαι ότι ήταν από τους επίσημους του ΠΑΟΚ και πήγε να γίνει χοντρός καυγάς. Και μπήκα μπροστά και τους είπα “φύγετε, αφήστε τους “, Μπήκα ανάμεσα τους, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Ολο το Παλέ ήταν Αρειανοί και 10 άνθρωποι του ΠΑΟΚ».