"Είναι κοροϊδία! Δουλεύομαστε μεταξύ μας;" - Έξαλλη η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA με το GNTM

"Με εκνεύρισε τόσο πολύ..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα makeover που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (5/10) στο GNTM 4 σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η καλεσμένη της και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Ξανθή Τζερεφού -η οποία είναι κι άκρως αδυνατισμένη- κατά την διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν άντεξε και.. βγήκε από τα ρούχα της αναφορικά με τις αλλαγές των μοντέλων καθώς θεώρησε πως για πολλούς δεν ήταν καν αλλαγές, ιδίως αυτή της Ειρήνης.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για τα makeover του GNTM 4

«Με εκνεύρισε τόσο πολύ η Ειρήνη και την έχω στηρίξει. Αρχικά το ύφος της, μετά, το βλέπεις τρία χρόνια κούκλα μου, ήξερες ότι θα γίνει αλλαγή. Το ύφος της στη συντάκτρια.

Είναι το ίδιο, μια κοροϊδία, δεν υπάρχει. Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Η Ειρήνη είναι σαν εμένα που λέω κάθε χρόνο στον Θέμη θα κόψω τα μαλλιά μου. Δηλαδή είναι δούλεμα αυτό. Ποιες αλλαγές είδαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Κλάμα στο Twitter με το makeover της Ραφαέλας

Το βράδυ της Τρίτης (5/10) παρακολουθήσαμε το makeover των παικτών στο GNTM 4 και σίγουρα τα ματάκια μας είδαν πολλά απρόοπτα, όπως και κάθε φορά. Ωστόσο, δεν περιμέναμε πως θα δούμε το πιο σοκαριστικό -και μάλλον και το χειρότερο- makeover στην ιστορία του ελληνικού GNTM.

Ο λόγος φυσικά για την Ραφαέλα. Η 19χρονη κοπέλα που εντυπωσίασε τους πάντες με τα ράστα της τόσο στην οντισιόν όσο και στο ID Catwalk. Η ίδια δήλωσε έτοιμη για οποιαδήποτε αλλαγή, που να ξέρε όμως τι την περιμένει.

Πράγματι, μόλις αντίκρυσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, έπαθε τεράστιο σοκ και δικαιολογημένα, μιας και της έκαναν ένα look που δεν ήταν σίγουρα εμπνευσμένο από το 2021.

«Τόσο χάλια είμαι;» ρώτησε τους συμπαίκτες της, ωστόσο εκείνοι προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούσαν, με τον Γιώργο Καράβα να της λέει χαρακτηριστικά: «Έχεις αλλάξει επίπεδο, είσαι ένα σύγχρονο κορίτσι, έχεις αλλάξει ρότα στον χώρο».

Το Twitter φυσικά και πήρε φωτιά κατά την διάρκεια του επεισοδίου και εννοείται πως οι περισσότεροι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο makeover!

Μερικά πετυχημένα tweets για το makeover της Ραφαέλας στο GNTM 4