Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air την σχέση που έχει με την Ζήνα Κουτσελίνη

“ Όταν τελείωσε το “Δέστε τους”, η Ζήνα…”

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air την σχέση που έχει με την Ζήνα Κουτσελίνη

Ύστερα από τον μεγάλο σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση του Λιγνάδη, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Ζήνα Κουτσελίνη. Μετά από την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις για την σχέση που έχει με την Ζήνα Κουτσελίνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την στήριξε που έλαβε από εκείνη στα πρώτα της βήματα όταν ακόμη οι υπόλοιποι δεν πίστεψαν σε εκείνη. Μέσα σε όλα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ την αγαπώ πολύ και τη σέβομαι. Θέλω να πω και κάτι.

Όταν τελείωσε το “Δέστε τους”, εκείνο το καλοκαίρι, η Ζήνα ήταν η γυναίκα που με φώναξε, μου είπε “Εγώ σε πιστεύω για να κάνεις και κάτι μόνη σου σιγά σιγά, με μία παρέα μαζί σου, και θα σε στηρίξω”. Παρόλο που οι τότε συνεργάτες της, της έλεγαν όλοι όχι.

Η Ζήνα με πίστεψε, με στήριξε πάρα πολύ και αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Επειδή έχουμε κάνει πολλές προσωπικές κουβέντες, έχουμε μείνει με τις ώρες στο καμαρίνι, θεωρώ πως στην εξέλιξή μου σαν παρουσιάστρια και σαν άνθρωπο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Γι' αυτό την αγαπώ και πάντα θα τη σέβομαι. Να το ξέρει αυτό».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Έξαλλη η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Τα makeover που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (5/10) στο GNTM 4 σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η καλεσμένη της και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Ξανθή Τζερεφού -η οποία είναι κι άκρως αδυνατισμένη- κατά την διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν άντεξε και.. βγήκε από τα ρούχα της αναφορικά με τις αλλαγές των μοντέλων καθώς θεώρησε πως για πολλούς δεν ήταν καν αλλαγές, ιδίως αυτή της Ειρήνης.

«Με εκνεύρισε τόσο πολύ η Ειρήνη και την έχω στηρίξει. Αρχικά το ύφος της, μετά, το βλέπεις τρία χρόνια κούκλα μου, ήξερες ότι θα γίνει αλλαγή. Το ύφος της στη συντάκτρια.

Είναι το ίδιο, μια κοροϊδία, δεν υπάρχει. Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Η Ειρήνη είναι σαν εμένα που λέω κάθε χρόνο στον Θέμη θα κόψω τα μαλλιά μου. Δηλαδή είναι δούλεμα αυτό. Ποιες αλλαγές είδαμε» είπε χαρακτηριστικά.