Μιχάλης Σαράντης: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω...»

«Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχάλης Σαράντης: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω...»

Πέρα από τον Αλέξη Γεωργούλη, συνέντευξη παραχώρησε και ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τα τα σκοτάδια που έχει βιώσει, αλλά και την απώλεια της μητέρας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς.

Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή». Για τη σύντροφό του, τη Μαίρη Μηνά, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά.

Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου». Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου.

Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα». Για τη μητέρα του που έχει “φύγει” από τη ζωή, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε:

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Σαράντη

Ο Μιχάλης Σαράντης (Αθήνα, 1985) είναι Έλληνας ηθοποιός. Θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο ταλαντούχα ονόματα στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής.

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν για την ερμηνεία του Νότη Σερδάρη στη Φλαντρώ του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη.

Μιχάλης Σαράντης βιογραφικό

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε διάφορα επεισόδια στις σειρές 10η εντολή και Ου φονεύσεις. Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες του Σταύρου Τσιώλη, του Βασίλη Κεχαγιά, του Δημήτρη Μπαβέλλα και του Ζαχαρία Μαυροειδή.