Το ανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day σήμερα το πρωί - Έγκυος η...

"Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day σήμερα το πρωί - Έγκυος η...

Ένας χωρισμός επιβεβαιώθηκε και μια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Happy Day! Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και 6 χρόνια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για την Μελίνα Μακρή που περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Οι πρώτες δηλώσεις της εγκυμονούσας Μελίνας Μακρή

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει», τόνισε και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει μαθευτεί τόσο καιρό:

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

Για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».

Ποιος είναι ο σύζυγός της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2015 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη και από τότε ζουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Μελίνα Μακρή έγκυος

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον σύζυγό της:

«Είναι αρκετά ήπιων τόνων και ντροπαλός ο άντρας μου ο Φράνκι. Τον συμβουλεύομαι με κλειστά μάτια! Έχει πάντα πολύ καλή άποψη και πέφτει μέσα σε όλα. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί, έναν χρόνο πριν μπω στους Vegas είχα γνωρίσει τον Φράνκι. Επικοινωνούμε με τα μάτια σε ότι λέει σχεδόν πέφτει μέσα», ενώ την περίοδο του lockdown είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πέρασα μεγάλη μοναξιά στο lockdown. Ο άνδρας μου δουλεύει κι εγώ σπίτι, πήρα πέντε κιλά. Έκανα συνεδρίες με την ψυχολόγο μου. Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε από εκεί που ήμασταν συνέχεια μαζί»