Σασμός: "Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές! Ο παπάς θα παίξει στην πορεία έναν πολύ σημαντικό ρόλο"

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Αεράκη για τις εξελίξεις της καθηλωτικής σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Στο Happy Day μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης (7/10) ο Μιχάλης Αεράκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παπαμιχάλη στον Σασμό, ο οποίος έγινε και viral με τις ατάκες του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιθυμία του που πραγματοποιήσαν οι ιθύνοντες ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την σειρά.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Αεράκη για τον Σασμό

«Ήθελα να γίνω παπάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου από πολύ μικρός. Βοηθούσαν τον παππού μου από πολύ μικρός και μου άρεσε, όμως ο βοσκός πατέρας μου είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του και έτσι δεν έγινε.

Πέρασαν πολλά χρόνια και έστω και έτσι υποδύομαι τον παππού μου. Ήθελα στη μνήμη του παππού μου να δώσουμε στον ρόλο το όνομα Μιχάλης. Ο παπάς στα σενάρια λεγόταν Γρηγόρης, όταν μου έκαναν την πρόταση τους το ζήτησα και όταν τους το εξήγησα το δέχτηκαν με πολύ χαρά. Αντιγράφω τον παππού μου, δεν παίζω.

Θα μαθευτούν όλα στην πορεία, τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο παπάς είναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πάθη, τις αντιθέσεις, τα μυστικά και τις έκρυθμες καταστάσεις, γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία και αγάπη στο χωριό. Ο παπάς θα παίξει στην πορεία της σειράς έναν πολύ σημαντικό ρόλο για τον “Σασμό”».

Οι σημερινές 7/10 εξελίξεις στη σειρά

Επεισόδιο 21

Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος!

Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά!