Ευτυχισμένη οικογένεια - Η τρυφερή φωτογραφία του Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά

Με πιτζάμες και παντόφλες στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχισμένη οικογένεια - Η τρυφερή φωτογραφία του Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να έχουν τραβήξει εδώ και αρκετά χρόνια διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή - η παρουσιάστρια μάλιστα τώρα είναι ξανά ερωτευμένη (δείτε εδώ με ποιον!) - αλλά πέραν του ότι συνεργάζονται στο Πρωινό, μεγαλώνουν μαζί και δυο παιδιά, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη.

Το πρωί της Πέμπτης 7/10, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο σπίτι όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τα παιδιά της και την απαθανάτισε με πιτζάμες και παντόφλες να στέκεται έξω από την πόρτα κρατώντας τις παιδικές σχολικές τσάντες, αναμένοντας το σχολικό να παραλάβει τα παιδιά της.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram και μπορείτε να την δείτε παρακάτω...

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα του Πρωινού για τον δεύτερο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα πως Βανδή - Μπισμπίκης είναι σε σχέση.

«Γράφανε όλοι το καλοκαίρι ότι παντρευόμαστε και ήθελα να πάρω τηλέφωνο, αλλά είπα άστο», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι, αλλά το δημοσίευμα δεν είχε φωτογραφία από τον γάμο, εδώ όμως έχει βγει για το θέμα της Βανδή», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής με χιούμορ.