Μιλά ανοιχτά η πρώην παίκτρια του GNTM που πρωταγωνιστεί σε πορνό ταινίες - «Το αγόρι μου παίζει και με άλλες αλλά...»

«Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιλά ανοιχτά η πρώην παίκτρια του GNTM που πρωταγωνιστεί σε πορνό ταινίες - «Το αγόρι μου παίζει και με άλλες αλλά...»

Μπορεί με την πρώτη ανάγνωση το όνομα Χριστίνα Ανδρεάδη να μην σου λέει κάτι, όμως ο ξανθός πειρασμός πρωτοσυστήθηκε από το ριάλιτι μοντέλων της Βίκυς Καγιά. Η ίδια πέρασε από τις οντισιόν του GNTM αλλά κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι των wanna be models!

H Χριστίνα Ανδρεάδου λοιπόν πέταξε τα ρούχα της και μεταμορφώθηκε σε κουνελάκι πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της ερωτική ταινία με τον τίτλο "Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα". Επίσης, πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία είναι και πρώην παίκτης του Big Brother.

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου με σκοπό να μιλήσει με τη ζωή της σήμερα.

«Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω» δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά, τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες».

Τέλος, η παραδέχθηκε πως «τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες αλλά είμαστε μαζί».

Τι είπε η η παίκτρια του GNTM μετά την αποχώρηση της

«Ολο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν»

«Είμαι σίγουρη. Εχω δει με τα μάτια μου και έχω ακούσει με τα αυτιά μου πολλά εκεί μέσα. Είδα κοπέλες να πηγαίνουν στα backstage και να μιλάνε με την κριτική επιτροπή, ενώ αυτό απαγορεύεται. Ε, αυτές ήταν και οι πρώτες που πέρασαν. Και άλλες, που είχαν καλές σχέσεις είτε με τους κριτές είτε με άτομα της παραγωγής και μιλούσαν συνεχώς παράμερα, οι οποίες δεν ήταν καθόλου αγχωμένες για το αν θα περάσουν ή όχι. Ηταν ήσυχες ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν είναι λογικό όταν πρόκειται για μια οντισιόν στην οποία κρίνεται η ευκαιρία της ζωής σου για μια καριέρα στη μόδα. Ετσι δεν είναι;»

«Δεν με εκνεύρισε που αδικήθηκα. Εφτασα μέχρι το bootcamp, στην επίδειξη μόδας, λίγο προτού μπω στο σπίτι, και με έκοψαν λέγοντάς μου ότι δεν έχω προσωπικότητα, ενώ πέρασαν άλλες που δεν είχαν τίποτα. Δεν μετάνιωσα που πήγα, γιατί κατάλαβα πώς λειτουργεί το σύστημα»

«Τα λέω όλα αυτά όχι για να τα πω. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να εκτίθεται δημόσια. Τα λέω για να προφυλάξω άλλα κορίτσια που σκέφτονται να πάνε ή να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα. Να μην πάνε! Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσουν την ψυχούλα τους για κάτι τέτοιο. Να δεχτούν τόση πίεση, τόσο άγχος, τόση αγένεια, τόσες προσβολές. Οταν κλείνουν οι κάμερες, το κράξιμο των κριτών είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Μιλάνε ακόμα χειρότερα».