Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Θυμάστε τον καθηγητή «κύριο Σκουλήκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι σήμερα

Αδιανόητο

Θυμάστε τον καθηγητή «κύριο Σκουλήκη» από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι σήμερα
News 07.10.2021 15:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Θυμάστε τον καθηγητή Μερμήγκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που φλέρταρε με τουλάχιστον άγαρμπο τρόπο τη Βλαχάκη, με αποτέλεσμα δικαίως να τον αποκαλέσει «Σκουλήκη»; Ο ίδιος σήμερα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του, 21 χρόνια μετά την τελευταία προβολή της σειράς.

Ο Κώστας Δαρλάσης είναι ένας διαχρονικά αγαπημένος ηθοποιός, σημειώνοντας επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση, είτε ως σκηνοθέτης είτε ως ηθοποιός. Ο ίδιος είχε προκαλέσει αίσθηση με το ρόλο του «Σκουλήκη», αλλά και ως πατέρας του Διονύση στο «Καφέ της Χαράς» και σε πολλές ακόμη μεγάλες παραγωγές.

Το εντυπωσιακό είναι, ότι ο ίδιος στα 75 του χρόνια παραμένει ακμαιότατος και δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Μπορεί ο χρόνος να έχει περάσει, αλλά του έχει φερθεί και αρκετά καλά, καθώς δε μοιάζει... ούτε για 65 ετών, με έναν ακόμη ηθοποιό της σειράς να μας εντυπωσιάζει.

Σήμερα δε συμμετέχει σε κάποια σειρά ή άλλη παραγωγή της τηλεόρασης, αλλά παραμένει ενεργός ως κάτοικος Χαϊδαρίου, με διάφορες δράσεις για την περιοχή καταγωγής του, την οποία αγάπησε όσο τίποτα άλλο. Δείτε στο athensmagazine.gr πως είναι σήμερα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι είναι σήμερα ο πλαστικός χειρουργός της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης! Σχεδόν ίδιος όμως με άλλα μαλλιά

Εντελώς αγνώριστος σήμερα ο Μανώλης από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έχει εγκαταλείψει την Αθήνα

Share