«Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς, με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου»

Γνωστός ηθοποιός της σειράς συγκλονίζει με την αποκάλυψή του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς, με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυλαία στο «Καφέ της χαράς».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του λίγο πριν έρθει το παιδί του στον κόσμο.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί μου, έφυγε η μητέρα μου μετά από μεγάλη ταλαιπωρία. Ήταν συγκλονιστικό αυτό… Στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο Καφέ της Χαράς είχα να πω την ατάκα, «που είναι η νύφη να έρθω να της τραγουδήσω» και με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου.

Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Δηλαδή ήταν ένα καλό νέο από τη μία γιατί είχε μια απίστευτη ταλαιπωρία η μητέρα μου αλλά ήταν ένας άγιος άνθρωπος και η μάνα είναι η μάνα».Φεύγει όμως το ένα για να σου έρθει κάτι άλλο… Έφυγε για να σου κάνει τόπο να φροντίσεις αυτό που έρχεται και αυτό μου έδωσε την μεγάλη χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγος του, μιας και έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η Δέσποινα Μαραγουδάκη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον 63χρονο ηθοποιό και συγκεκριμένα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μάλιστα πριν λίγη ώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει με την αγαπημένη του, τον γιατρό καθώς και την μαία της.

Βασίλης Χαλακατεβάκης πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Βασίλης Χαλακατεβάκης πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του