Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 καλεσμένος, ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή και αναφέρθηκε για την ζωή του, τις πρώτες του δουλειές αλλά και για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί. Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», είπε για τη σχέση με τα αδέρφια του. Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Είναι μια κουραστική μέρα για τους νεόνυμφους. Όχι, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά στη ζωή μου χωρίς να βάζω ταμπέλες, να περνάω ωραία με σοβαρά πράγματα τα οποία αύριο μεθαύριο μπορούν να επισημοποιηθούν ή και όχι».

Και κατέληξε: «Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεροντιδάκη

Γιώργος Γεροντιδάκης: "Δεν με απασχολούν τα κιλά, έχω πάρει 10"

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε στη βραδινή εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως μέσα στη πρώτη καραντίνα πήρε 10 κιλά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως δεν τον απασχολεί το θέμα των κιλών του, χαρακτηριστικά δήλωσε: "δεν έχω σκεφτεί ποτέ να μην πάρω κιλά όσο βρίσκομαι σε έναν ρόλο. Ίσα ίσα που στην πρώτη καραντίνα νομίζω πως πήρα 10 κιλά και φάνηκαν στο γυαλί"

«Ξεκίνησα με τα ίδια κιλά αλλά λόγω και της δουλειάς, τα θέατρα τότε που ήταν ανοικτά, έτρεχα οπότε τα έχασα και τα πήρα μέσα στην καραντίνα» πρόσθεσε ο ηθοποιός ο οποίος έχει...σωσία!

γεροντιδάκης κιλά