Τάσος Κωστής: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τη σύζυγό του με τον καρκίνο

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Κωστής: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τη σύζυγό του με τον καρκίνο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής όπου μέσα σε όλα "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την μάχη που έδωσε τόσο ο ίδιος, όσο και η αγαπημένη του σύζυγος με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τη σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά εκείνη. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε, το παλέψαμε και ήταν ευχάριστο».

Και συνέχισε λέγοντας: για τη πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει σε χορευτικό show στην τηλεόραση λέγοντας: «Μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, μου είπαν φέτος να πάω να χορέψω και αρνήθηκα.

Τι να πάω να κάνω; Μεγαλώσαμε. Ούτε να τραγουδήσω θα πήγαινα. Δεν τολμάω. Τα ριάλιτι δεν μου αρέσουν. Μια κλειδαρότρυπα είναι. Καταντούν να είναι ρε-αλήτη σόου».

Οι δηλώσεις του Τάσου Κωστή

Τάσος Κωστής: Ο θάνατος που τον «τσάκισε» - «Κόπηκε η φωνή μου, είπα...»

«Κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Κωστής, για τον θάνατο συναδέλφου του που τον «τσάκισε». Ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια που βίωσε και με τα λόγια του συγκίνησε.

Το πρωί του Σαββάτου ο Τάσος Κωστής μίλησε μέσω skype στην εκπομπή του OPEN tv «Έλα, Χαμογέλα» τόσο για την ζωή του εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας, την οποία ο ίδιος περνάει στο Κλημέντι Κορινθία έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του, όσο και για τον θάνατο ενός καλού του φίλου και συναδέλφου.

Πριν από μερικές ημέρες σε ηλικία 74 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης, ο οποίο μεταξύ άλλων επιτυχημένων σειρών, είχε πρωταγωνιστήσει και στο σήριαλ «Παρά Πέντε».

«Ήταν πολύ δύσκολο γιατί όταν συνέβη και με πήραν τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτή την απώλεια, δεν μπόρεσα να μιλήσω. Ακριβώς επειδή ένιωθα όλο αυτό το “σφίξιμο” για το ότι δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία, δεν μπόρεσα να μιλήσω.

Ξεκίνησα να μιλήσω για τον Πανούλη και κόπηκε η φωνή μου, είπα συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω και σταμάτησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένειά του και το χιούμορ του. Ο Πάνος ήταν η χαρά της ζωής. Και ήταν μια ολόκληρη… βιβλιοθήκη, ήξερε τα πάντα για το θέατρο, για τους ηθοποιούς, για παραστάσεις, για τις διανομές, ήξερε τα πάντα ο Πάνος. Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στη σχολή, είχαμε γνωριστεί, κάναμε παρέα» εξομολογήθηκε ο Τάσος Κωστής στον αέρα της εκπομπής.