Δεν κατάλαβε κανείς ότι είναι η κληρονόμος του Ωνάση - Με τζιν και t-shirt ανάμεσα στον κόσμο η Αθηνά

Πέρασε εντελώς απαρατήρητη - Δείτε βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν κατάλαβε κανείς ότι είναι η κληρονόμος του Ωνάση - Με τζιν και t-shirt ανάμεσα στον κόσμο η Αθηνά

Μετά το σκάνδαλο με το διαζύγιό της από τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση έχει μειώσει εδώ και χρόνια τις επίσημες και όχι μόνο εμφανίσεις της. Πολλοί έχουν πει χαρακτηριστικά πως ζει απομονωμένοι με λίγους και καλούς φίλους στο πλευρό της.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ένα γάμο στο Μονακό. Η κληρονόμος ήταν καλεσμένη κι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της μέσα σε φλοράρ φόρεμα (δείτε εδώ φωτογραφία). Πριν τον γάμο, όμως, θέλησε να κάνει μια βόλτα στους δρόμους του Μονακό με την παρέα της και το Happy Day πρόβαλλε αποκλειστικά πλάνα.

Ντυμένη απλά, λιτά και απέριττα φόρεσε την μάσκα της και κατάφερε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στον κόσμο.

Την απάτησε και κυκλοφόρησε φωτογραφία - 5 χρόνια μετά ξεμπροστιάζεται ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2005 η Αθηνά Ωνάση παντρεύτηκε τον Doda της με 700 καλεσμένους αλλά χωρίς τον θετό πατέρα της Τιερί Ρουσέλ και τα θετά αδέρφια της στο πλευρό της.

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, οι φήμες οργίαζαν για τις απιστίες του Alvaro με αποκορύφωμα την αυτοκτονία της πρώην του Alvaro, Cibele, η οποία έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της ενώ είχε δύο παιδιά με τον de Miranda. Στο γράμμα της ανέφερε πως λυπάται την Αθηνά, καθώς δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη.

Τον Νοέμβριο του 2017 βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση το οποίο κινήθηκε ως διαδικασία στα τέλη του 2016 με τον Alvaro να μην παίρνει τα 350.000 δολάρια ως διατροφή την οποία είχε διεκδικήσει (δείτε εδώ την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση).

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», ενώ είχε χαρακτηρίσει fake news τις φήμες περί απιστίας.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Alvaro συμπλήρωσε τρία χρόνια γάμου με τη δημοσιογράφο Denize Severo με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο δύο ετών σήμερα.

Στο δικό της post γάμου, η Denize, φανερώνει απροκάλυπτα τη σχέση που είχε με τον Doda από το 2016, πολύ πριν το διαζύγιο του πρώην της Ωνάση.