Λευτέρης Πανταζής: «Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να....»

«Θα ήθελα πολύ να παντρευτεί η Κόνι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Πανταζής: «Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να....»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Παρασκευής (8/10) ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, όπου πριν λίγο καιρό γνώρισε και τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

«Αυστηρός είμαι με την καθαριότητα, με τα οικονομικά της. Κάποια στιγμή θα ήθελα να παντρευτεί και να κάνει κανένα κουτσούβελο να τον κυνηγάμε στο σπίτι. Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να με λέει “παππού”, θα με λέει “Πανταζή”».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας του ενώ μάλιστα αποκαλύψε πως τον αποκαλούσαν «Ρωσοπόντιο».

«Θα μου έδινε τεράστια χαρά να γινόμουν παππούς»

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το τραγούδι, σταθμό στη ζωή του αλλά και για την αγαπημένη του κόρη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος μετράει χιλιόμετρο στον χώρο, αποκάλυψε πως ανυπομονεί να γίνει παππούς.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με τον Μάριο Καπότση, μαζί φυσικά με το ασημένιο μετάλλιο, με το οποίο έκανε όλη τη χώρα να αισθανθεί υπερηφάνεια.

-Δεν έχετε παντρευτεί μέχρι σήμερα. Θα το σκεφτόσασταν;

Ναι, δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Αναγνώρισα το παιδάκι μου, το οποίο αποφασίσαμε μαζί με τη μητέρα της να κρατήσουμε και την καμαρώνω καθημερινά γιατί σκίζει. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, έχω κάνει τέσσερις αρραβώνες, αλλά δεν ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν έτυχε. Η ζωή του καλλιτέχνη είναι δύσκολη. Η σύντροφός του πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και γερό στομάχι. Άγιος δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και άπιστος. Τουλάχιστον στις σχέσεις μου, ήμουν τίμιος. Η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου, θα πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη της και να θαυμάζει τον Πανταζή της.

-Αυτήν την περίοδο είστε ερωτευμένος;

Με όλη αυτή την κλεισούρα αυτόν τον καιρό δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με νέους ανθρώπους. Τώρα που σιγά σιγά ξεμυτίσαμε, κάτι μου μυρίζει όμορφα τριγύρω. Μακάρι να είμαι τυχερός και να έρθει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Θέλω να ερωτευτώ, σου δίνει φτερά.

-Παππούς ανυπομονείτε να γίνετε;

Αν θέλει ο Θεός, όλα θα γίνουν. Θα μου έδινε τεράστια χαρά. Η κόρη μου είναι με ένα εξαιρετικό παιδί και σπουδαίο αθλητή. Λόγω της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς έλειπε συνέχεια και δεν βλεπόντουσαν, αλλά τώρα πιστεύω όλα θα γίνουν και σύντομα.