"Ένα βρέφος μας έχει ανάγκη" - Έκκληση βοήθειας από την Χριστίνα Μπόμπα

Η ανάρτησή της στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έχει αρκετά δυνατά social media, οπότε κατά καιρούς τα χρησιμοποιεί για καλούς σκοπούς. Η Χριστίνα Μπόμπα το πρωί της Παρασκευής 8/10 κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία στην οποία αναγράφεται πως ένα 11 μηνών βρέφος έχει ανάγκη να αγοράσει αναπηρικό αμαξίδιο.

Μέσα, λοιπόν, από το προφίλ της παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να συνδράμουν όπως και όσο μπορούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με το θέμα των παιδιών κι αυτό φάνηκε πριν από καιρό, όταν μίλησε ο σύντροφός της, Σάκης Τανιμανίδης, δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Έκκληση χριστίνα μπόμπα;

Το υπέρογκο ποσό που ζητάνε Μπόμπα - Τανιμανίδης για μία ανάρτηση στο Instagram

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι δύο πρόσωπα με πολύ μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» λοιπόν, έβγαλε στη δημοσιότητα τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για τις αναρτήσεις που κάνουν.

Το ζευγάρι βέβαια κοστολογεί με διαφορετικό τρόπο τη δράση του στα social media και χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σάκης Τανιμανίδης χρεώνει πολύ περισσότερο απ' ότι η σύζυγός του. Μάλιστα, το ποσό που παίρνει κάνει τις τιμές που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη να μοιάζουν... μηδαμινές.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Σάκης Τανιμανίδης, χρεώνει από 5.000 ως και 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του, την οποία θα μοιραστεί με τους 961.000 followers του.

Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», για να διαφημίσει κάποιον στον λογαριασμό της ζητά τα εξής: Για story 1.000 ευρώ, για μια απλή ανάρτηση 5.000 ευρώ, για ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, για ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ. Τις αναρτήσεις της βλέπουν περίπου 713.000 followers.