Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η απιστία για μένα δεν είναι κάτι τόσο εγκληματικό, είναι στη ζωή μας»

«Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η απιστία για μένα δεν είναι κάτι τόσο εγκληματικό, είναι στη ζωή μας»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA, παραχώρησε δηλώσεις η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα προσωπικά της αλλά αποκάλυψε αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της. Δείτε επίσης αποκλειστικές φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και σας λέω γενικότερα να μην το κάνετε ποτέ γιατί βρίσκεις τα χειρότερα. Και φωτογραφίες έχω βρει και μηνύματα έχω βρει. Έκανα το κινητό του φρίσμπι».

Από την άλλη, αναφέρθηκε και στην απιστία αφού είπε επίσης: «Η απιστία για μένα δεν είναι κάτι τόσο εγκληματικό, είναι στη ζωή μας. Καταλαβαίνω τον άλλον που απιστεί, έχει τύχει να με απατήσουν. Δεν μου είναι πλέον κάτι να με απατήσει ένας άντρας».

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η άγνωστη σχέση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Μέσα σε όλα αποκάλυψε και για την σχέση που έχει με την οικογένεια Αντετοκούνμπο αλλά και τον «Greek Freak» ο οποίος μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στην αρχή ότι «Είμαστε αδερφικοί φίλοι, οι γονείς μας ήταν οι πρώτοι Αφρικανοί που είχαν έρθει στην Ελλάδα το 1980. Γνωρίζω την οικογένεια του Γιάννη από μικρό παιδί, απλά επειδή εκείνοι έμεναν Σεπόλια κι εμείς Παγκράτι, δεν βρισκόμασταν συνέχεια. Εγώ με τη μητέρα του Γιάννη, την κ. Βερόνικα, έχω σχεδόν καθημερινή επικοινωνία».

Στην συνέχεια συνέχισε λέγοντας «Ο Γιάννης θυμάμαι ότι πάλευε πάρα πολύ και ήθελε πάρα πολύ να μπει στο NBA και να κατακτήσει τον κόσμο. Θυμάμαι τα λόγια του, μου έλεγε “ανυπομονώ να πάω να τα δώσω όλα μαζί με τον Θανάση”. Είναι αδέρφια πολύ αγαπημένα. Ο μεγαλύτερός τους αδερφός, ο Φράνσις ασχολείται με τη μουσική. Είναι παραγωγός και έχει κάνει 2-3 hits».