Θρήνος στην κηδεία της Αριάδνης Γερασιμίδου - Την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία

Πολύ δύσκολες ώρες για τους δικούς της ανθρώπους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος στην κηδεία της Αριάδνης Γερασιμίδου - Την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία

Η κηδεία της Αριάδνης Γερασιμίδου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη Αττικής. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο.

Η δημοσιογράφος τα τελευταία 4 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, μια αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές μέρες μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο. Η τελευταία επιθυμία της Αριάδνης Γερασιμίδου μάλιστα, ήταν, να υπάρχει κουτί προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ», αντίο για λουλούδια.

Η κηδεία της Αριάδνης Γερασιμίδου

Το τελευταίο μήνυμα από την Αριάδνη Γερασιμίδου

«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)».

Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα: «Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για...

Posted by Ariadni Gerasimidou on Monday, October 4, 2021

«Καλό ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι...»

Μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έζησε ξανά το πένθος. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού Αριάδνη Γερασιμίδου με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ήταν μάλιστα από τους λίγους ανθρώπους που γνώρισε τα όσα βιώνει η κοπέλα.

Έτσι λοιπόν, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλο ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι…. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί με την Αριαδνη Γερασιμιδου… όταν εκείνη τη μέρα πριν από τρία χρόνια μου είπε τι περνούσε και την μαχη που έδινε την θαύμασα πραγματικά! Δεν το έβαλε κάτω αλλά στο τέλος νικήθηκε από τον καρκίνο αν και τον κοίταξε στα μάτια από την πρώτη στιγμή! Άφησε πίσω ένα μήνυμα που οι δικοί της άνθρωποι ανέβασαν στον λογαριασμό της @aria_f1», έγραψε μεταξύ άλλων.