Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και αποκάλυψε τα συμπτώματα

«Το έκανα τώρα γιατί είχα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και αποκάλυψε τα συμπτώματα

Πριν από έξι μήνες σχεδόν η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Έτσι, η ίδια αποφάσισε πως το πιο σωστό για εκείνη είναι να εμβολιαστεί μιας και η φυσική ανοσία της τελειώνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όσοι έχουν νοσήσει μπορούν να κάνουν μόνο μια δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid - 19. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Το έκανα τώρα γιατί είχα πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας τους τελευταίους έξι μήνες.

Είχα νοσήσει τον Απρίλιο, επομένως η ανοσία μου λήγει μέσα στον μήνα. Για τους νοσήσαντες προβλέπεται μόνο μια δόση επομένως χθες έκανα την πρώτη και τελευταία δόση με βάση τα τωρινά δεδομένα. Έκανα το Moderna “τυχαία”.

Δεν πόνεσε καθόλου και τώρα (20 ώρες μετά) είναι βαρύ και ασήκωτο το δεξί χέρι (της ένεσης) ενώ νιώθω μια κούραση και έλλειψη ενέργειας, όπως και όταν νόσησα με Covid. Δεν φοβήθηκα, δεν φοβάμαι. Περισσότερο με προβληματίζει η ακτινοβολία των κινητών και το τι τρώμε, παρά το εμβόλιο.

Κάποιοι ρώτησαν “και αν πεθάνεις;”. Θα πεθάνω κάποια στιγμή όπως και όλοι μας. Το αν πεθάνω από το εμβόλιο είναι τελείως υποθετικό σενάριο. Το ότι ο κόσμος πεθαίνει καθημερινά από Covid είναι δεδομένο. Πάω με τα δεδομένα και όχι τις υποθέσεις σε όλα στη ζωή μου… Για τους “αρνητές” δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του. Ωστόσο θεωρώ πως πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο και για τους ίδιους το να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε οικουμενικά δεδομένα και τις ανάγκες ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Και η δυσκολία αυτής της προσαρμογής δεν έχει να κάνει με τις ελευθερίες στις οποίες όλοι έχουμε πρόσβαση στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά με δυστοκίες που προκαλεί στον άνθρωπο η αντικοινωνική συμπεριφορά».

Οι αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Μελέτη - Ανάρτηση

Ελεονώρα Μελέτη - Ανάρτηση για το εμβόλιο

«Μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό έβαλα τα κλάματα»

ΗΕλεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σήμερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε ότι το τεστ της ήταν θετικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει τεστ επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

«Αιφνιδιάστηκα γιατί όντως πρόσεχα πάρα πολύ και είχα και πολύ περιορισμένες επαφές. Το θέμα είναι ότι επειδή εγώ ήρθα για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, σε εξωτερικό χώρο, σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο δύο ημερών πριν, με πήρε το κρούσμα και μου είπε ότι βγήκε θετική. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… σιγά μην έχω κολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν έδωσα σημασία, είπα ότι θα κάνω το τεστ και θα βγει αρνητικό. Μιλάω με τους γιατρούς και μάλλον δεν έχω κολλήσει από το κρούσμα αυτό, τον έχω κολλήσει από κάπου αλλού λογικά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, κάνανε τεστ όλοι στο σπίτι και είναι αρνητικοί. Δεν έχω ούτε δέκατα, ούτε πονάει το σώμα μου. Μόλις έμαθα ότι έχω κορονοϊό έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.