Ξανά στα μαχαίρια Χριστίνα Κεφαλά και Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξανά στα μαχαίρια Χριστίνα Κεφαλά και Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor 4

Την Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κοινώς Survivor. Μέσα σε όλα η ίδια είχε μπει στο παιχνίδι μαζί με τον πρώην της, τον Σάκη Κατσούλη.

Βέβαια, όπως φάνηκε και στην συνέχει ο κόσμος είναι αρκετά μικρός καθώς εκεί ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ο νικητής του Survivor ήταν μαζί.

Μέσα σε όλα οι τηλεθεατές από την αρχή είχαν παρατηρήσει πως η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν άκρως ηλεκτρισμένη, ωστόσο ουδέποτε είδαμε κάποιο τσακωμό. Τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει μιας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένει αρκετά κοντά με τον Σάκη Κατσούλη. Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media της αφού δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και άλλες συνεργασίες από διάφορες δουλειές.

Να τονίσουμε πως και η Χριστίνα Κεφαλά όταν είχε μπει στο ριάλιτι είχε δηλώσει πως είναι brand ambassador. Έτσι δεν ήθελε και πολύ οι followers τους να συγκρίνουν δυο ίδιες "σχεδόν" φωτογραφίες που φαίνεται να είναι και οι δυο σε κορτ τένις.

Το τέννις μαζί με την Ρουμελιώτη και την Κεφαλά

Ξέσπασε η Χριστίνα - «Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

Η Χριστίνα Κεφαλά, για ακόμη μια φορά μίλησε για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη πριν χωρίσουν και στη συνέχεια μπουν στο Survivor 4 μαζί, χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και σχολίασε τη στάση που κράτησε μπαίνοντας στο παιχνίδι και την σχέση του με την Μαριαλένα.

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε. Ενώ, έχει αποκαλύψει πως με τον Σάκη η Χριστίνα συζούσε.