Γιάννης Ζουγανέλης: «Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα...»

«Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα...»

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι βίαιος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Μια φορά σε ένα λάιβ δεν άκουγα καθόλου. Έκανα νοήματα και ήρθα ένα παιδί κάποια στιγμή γιατί δεν είχαν τελικά συνδέσει τα μόνιτορ και τον έσπρωξα. Μετά να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ζήτησα συγγνώμη. Δεν είμαι έντονος στην διαφωνία, τις περισσότερες φορές αποχωρώ».

«Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα. Υπήρξε σκηνοθέτης που ήταν αυστηρός και ασχημότροπος στα παιδιά της πρόβας και πήγα και του το είπα: ‘δεν αντέχω να ταπεινώνονται συνάδελφοι. Είμαστε από τους τυχερούς γιατί ακόμα και τα μυαλά που θα θέλουν να φερθούν ξανά βίαια με όποιο τρόπο τώρα θα το σκεφτούν», αποκάλυψε.

Όλη η συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη

«Δεν περίμενα μετά το "#ΜeΤοο" να υπάρχει τέτοια εκπομπή»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση και στα πρότυπα καθώς και στην πανδημία του κορωνοϊού.

«Η σειρά φέρει την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ενός σκηνοθέτη που προβάλλει την Ελλάδα με το δικό του μάτι και σε κάνει να θες να τη γευτείς να κολυμπήσεις, να τα κάνεις όλα... Αφέθηκα στα χέρια του, παρόλο που έχω εμπειρία στην υποκριτική.

Είναι η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση έχει τέτοιας μορφής σειρά, Κάθε επεισόδιο είναι και μια ταινία ιδιαίτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Εχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι, και ειδικά στο "Big Brother". Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το "#ΜeΤοο" να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο "The Bachelor"...

Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια. Ημια εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Ερχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Αναφορικά με τον κορωνοϊό είπε: «Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός, ήμουν τυχερός. Χάσαμε, όμως, τη μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου, μια εξαιρετική κυρία, που δεν τον νίκησε. Εχασα, όμως, και άλλους ανθρώπους και φίλους. Ολα μας διχάζουν, μας δίχασε και ο κορονοϊός.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλη αυτή η εμβολιασμένη επιστημονική κοινότητα θυσιάστηκε...Το μεγάλο κακό γίνεται στα social media, όπου δεν υπάρχει ελευθερία, αλλά αυθαιρεσία, και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...Η πληροφορία θα φέρει την παραπληροφορία, θέλει σεβασμό...».

 Γιάννης Ζουγανέλης για τα ριάλιτι