Η αποκάλυψη της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Ετοιμάζουμε σίριαλ με τον...»

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Ετοιμάζουμε σίριαλ με τον...»

Στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα» που έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα, παραχώρησε δηλώσεις η Μάρα Μεϊμαρίδη. Μέσα σε όλα η ίδια αποκάλυψε πως πρόκειται να ετοιμάσει σίριαλ μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στο J2US πήγα για τον Νίκο Κοκλώνη, δεν είχα καμιά πρεμούρα να βγω στο πάλκο» είπε και έκανε μια μεγάλη τηλεοπτική αποκάλυψη. «Ετοιμάζουμε διάφορα σίριαλ με τον Νίκο. Οι “Μάγισσες της Σμύρνης” θα βγουν ξανά σε σίριαλ όσο και η συνέχειά του, το τελευταίο μου βιβλίο η “Κατίνα”».

Μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή όπου ανέφερε: «Ο πρώτος μου άντρας με ήθελε κλεισμένη στο σπίτι, ο δεύτερος ήθελε να μείνω στη Γαλλία και ο τρίτος ήταν ο μέντοράς μου». Επιπλέον, εξομολογείται πράγματα για την κόρη της και τον εγγονό της που ζουν μόνιμα στην Αγγλία.

«Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Αγγλία, το εγγονάκι μου είναι 5 ετών και μιλάει μόνο αγγλικά. Η κόρη μου κακόπεσε. Όταν μου είπε ότι αποφάσισε να παντρευτεί της είπα ‘είναι δική σου απόφαση’. Δεν την καταπίεσα ποτέ, την άφησα ελεύθερη».

«Όλες οι παρουσιάστριες με αγαπάνε. Δεν τις απειλώ, αντιθέτως τις συμπληρώνω. Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή ήταν το 2020 που μου έσπασε το σουτιέν την ώρα της εκπομπής. Δεν βλέπω τηλεόραση. Πρέπει να με δείρεις» είπε χαριτολογώντας.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Από τις Μάγισσες της Σμύρνης έβγαλα 1,5 εκατομμύριο»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στο TheCaller και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και αποκάλυψε μέσα σε όλα ότι από τις «Μάγισσες της Σμύρνης» έβγαλε 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η καταξιωμένη συγγραφέας κατάφερε να κάνει sold out και το δεύτερο βιβλίο της για την «Κατίνα» μετά από την συγκλονιστική επιτυχία που είχαν οι «Μάγισσες της Σμύρνης».

Μάρα Μεϊμαρίδη Μάγισσες της Σμύρνης

Παράλληλα, η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφέρθηκε στους άντρες της ζωής της, την απόκτηση της κόρης της αλλά και τη σχέση που έχει μαζί της.

Αναφορικά με το ποσό που κέρδισε από τις Μάγισσες είπε: «Έκανα περιουσία μόνη μου. Εγώ τα έφτιαξα μόνη μου. Ξεκίνησα με ένα κεφάλαιο του ενός ευρώ, δηλαδή με ένα χαρτί και ένα μολύβι και έβγαλα στο πρώτο βιβλίο 1,5 εκατομμύριο»

Ενώ αμέσως μετά διευκρίνισε: «Εάν δεν είχα τον σύζυγο να μου προσφέρει την πολυτελή διαβίωση, τις νταντάδες για παιδιά σκυλιά και το καθημερινό φαγητό, δεν θα μπορούσα να έχω συγκεντρωθεί εκεί. Ομολογώ ότι του οφείλω». Την ίδια στιγμή η Μάρα Μειμαρίδη έκανε και μια αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου!