"Λύγισε" ο Σάββας Πούμπουρας μετά από την αποκάλυψη που έκανε για την κατάθλιψη

«Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Κυριακής 10/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», ο Σάββας Πούμπουρας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή καθώς έχει γίνει μπαμπάς. Ωστόσο, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πέρασε κατάθλιψη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας».

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη: «Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί. Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω ότι δεν μπορούσα να ξυπνάω, με κατέκλυαν οι ενοχές», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής.

«Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς. Ο καθένας έχει να σκεφτεί τα δικά του προβλήματα. Δεν σκέφτεται εμένα. Μεγαλοποιούμε τα πράγματα, σε κατακλύζουν και σκας».

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega ήταν αρκετό προκειμένου ο Σάββας Πούμπουρας να λυγίσει on air.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο όταν η Ελένη Μενεγάκη τον αντίκρισε να κλαίει. Όπως είναι λογικό συγκινήθηκε καθώς έχει γίνει πρόσφατα μπαμπάς.

Η Λίντα Κάρολ από το Τέξας μετά από 58 χρόνια την Ελληνίδα μητέρα της στην ορεινή Ναυπακτία και αυτή η ιστορία υιοθεσίας και επανένωσης ήταν αρκετή για να τον συγκινήσει. «Σε καλό σου μεσημεριάτικο. Το παιδί μου σκέφτηκα, ότι... ξέρεις, ότι το χάνεις ξαφνικά και το βλέπεις μετά από... Έλα ρε παιδάκι μου μεσημεριάτικο...».