Σε έξαλλη κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη - Ξεκινάει μηνύσεις μετά τις καταγγελίες της ξαδέρφης του Τσοχατζόπουλου

Έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έξαλλη κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη - Ξεκινάει μηνύσεις μετά τις καταγγελίες της ξαδέρφης του Τσοχατζόπουλου

Έξαλλη έχει γίνει η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις καταγγελίες που έκανε η ξαδέρφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη την εφημερίδα Espresso, όπου την κατηγορεί ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο του πολιτικού.

«Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: “Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!.

Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: “Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό”! Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης “Φιλοκτήτη” εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία», αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της και τα λόγια τους έχουν συγκλονίσει τους πάντες.

Ξεκινάει τις μηνύσεις η Βίκυ Σταμάτη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η Βίκυ Σταμάτη είναι έξαλλη με τα όσα ειπώθηκαν και ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και βεβήλωση νεκρού. Μάλιστα, έχει κατατεθεί έγγραφο σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με το οποίο ο πρώην Υπουργός αποκληρώνει τα δύο τέκνα του, Αλέξανδρο και Αρετή και άλλους συγγενείς, ενώ δεν αφήνει να παραστούν σε κάποια μελλοντική τελετή.

«Σπάραξε καρδιές» η Βίκυ Σταμάτη με τον γιο της στην κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Συντετριμμένη έφτασε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η Βίκυ Σταμάτη μαζί με τον γιο της, για την κηδεία του αγαπημένου της συζύγου, Άκη Τσοχατζόπουλου. Η ίδια δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του παιδιού της, ενώ φάνηκε πως ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

O 14χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, Άκης, στάθηκε δίπλα στη μητέρα του στις δύσκολες αυτές ώρες ενώ και ο ίδιος ήταν εμφανώς συγκινημένος στο τελευταίο «αντίο» προς τον αγαπημένο του πατέρα.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε και η εγγονή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη μαζί με την αγαπημένη της μητέρα.

Βίκυ Σταμάτη γιοςΆκης Τσοχατζόπουλος γιος