Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη - «Ο πρώην μου πήγε να με πνίξει»

«Και ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, βίαιος και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη - «Ο πρώην μου πήγε να με πνίξει»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία αναφέρθηκε στην ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τον πρώην της, με αφορμή την γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο.

Η Χρύσα Κατσαρίνη είναι μία γυναίκα την οποία έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από το χιούμορ της και τις παραστάσεις της. Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή ωστόσο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιάζει με εφιάλτη που έχουν ζήσει πολλές γυναίκες.

Η εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη

«Όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά, γιατί τότε έγραψα την ανάρτηση, προσπάθησα να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μία κακοποιητική σχέση και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Πήγε να με πνίξει, φυσικά τον χώρισα μετά από αυτό, ήταν και το τελευταίο που έκανε.

Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν.

Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς γιατί μία γυναίκα μένει με έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητικός. Εμένα δε με μείωνε από την αρχή. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δε πάει το μυαλό σου ότι θα πάει μακριά. Χώρισα στο τέλος. Μέχρι τότε το ανεχόμουν. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι “εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα.

Όταν τελείωσε η σχέση, ο άνθρωπος αυτός μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα, νιώθοντας τύψεις, γιατί πίστευα ότι εγώ του τον δημιούργησα. Του είπα να ψάξουμε γιατρό και τελικά μου είπε ότι έχει αιμορροΐδες.

Και ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, βίαιος και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου. Η μαμά μου έφυγε από τον πατέρα μου. Είναι θηρίο», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

Ποια είναι η Χρύσα Κατσαρίνη

Η Χρύσα Κατσαρίνη γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1986 στην Καβάλα, και είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερα Σχολή Δραματικής Τέχνης "Ανδρέας Βουτσίνας", από την οποία αποφοίτησε το 2011. Επίσης, είναι πτυχιούχος της Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας (2008).

Έκανε το τηλεοπτική της ντεμπούτο το 2014, όταν έκανε guest εμφάνιση -κωμικού σχολιαστή- στην εκπομπή του Alpha "Νικ Ο Κλοκ (2013-2014)", με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά, και guest εμφάνιση στη σειρά σκετς του Alpha "Η μάχη των φύλων (2013-2014)". Επίσης, από το 2012-2014 έπαιζε στα 3λεπτα και 4 λεπτα βίντεο της κωμικής εκπομπής "Άουτς" στο ιντερνετικό κανάλι ''comedy lab'', της οποίας τα κείμενα επιμελήθηκε η ίδια η Χρύσα Κατσαρίνη.

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους 3 λεπτών "Παράνοια (2009)" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σταυρίδη.

Η Χρύσα, από το 2012 ασχολείτε επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy.