The Bachelor 2: Αποχωρεί η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι;

Αν γίνει αυτό θα πέσουν σίγουρα και άλλο τα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αποχωρεί η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι;

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το The Bachelor 2 και την Τετάρτη 13/10 θα επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Σε ακόμη ένα επεισόδιο λοιπόν θα γίνει χαμός, όπως είδαμε και από το trailer. Οι τσακωμοί γίνονται όλο και πιο έντονοι, λόγω του ότι όσο περνάνε οι τελετές των ρόδων, μειώνονται οι ευκαιρίες τους για να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά.

Δυο ωστόσο είναι τα γεγονότα που θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον! Αρχικά μια βόλτα για extreme sport παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αφού ακούμε τον εργένη να λέει πως τελειώνει η βενζίνη την ώρα που ακόμη βρίσκονταν ψηλά στον αέρα.

Λίγο αργότερα θα δούμε μια πολυσυζητημένη παίκτρια να δηλώνει στην κάμερα πως... θέλει να αποχωρήσει. Ο λόγος για την Αθηνά New York. Η πίεση είναι μεγάλη μέσα στην βίλα το τελευταίο διάστημα μιας και οι κοπέλες λιγοστεύουν, ωστόσο, δεν νομίζουμε τελικά να αποχωρήσει.

Βέβαια, στον τελικό σίγουρα δεν θα είναι, καθώς άλλα ονόματα έχουν βγει πως θα βρίσκονται στην τελική τριάδα!

Το 13/10 trailer του The Bachelor

Τόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτριες του Bachelor

Ο μισθός των κοριτσιών δεν είναι καθόλου αμελητέος μιας και πληρώνονται αδρά προκειμένου να βρεθούν στη βίλα και να δώσουν μάχη για μία θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αμοιβή τους θα κυμαίνεται από 300 ευρώ την εβδομάδα δηλαδή 1.200 με 1.400 ευρώ το μήνα.