Ελένη: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής Πούμπουρας και Χρυσικοπούλου

Βαρύ το κλίμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής Πούμπουρας και Χρυσικοπούλου

Με ένα εξαιρετικά βαρύ θέμα ασχολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, αναφέρθηκαν στην υπόθεση του Κρις Γουότς, του άνδρα που είχε στραγγαλίσει τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Netflix για το συγκεκριμένο έγκλημα, το οποίο μάλιστα έχει αρκετές ομοιότητες με αυτό που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά πριν μερικούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης λοιπόν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Σάββας Πούμπουρας «λύγισαν». «Όταν αυτά γίνονται από γονείς, αυτό είναι το πιο σοκ απ’ όλα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η συγκίνηση του Σάββα Πούμπουρα και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Το χρονικό της υπόθεσης του Κρις Γουότς

Ο Ιούνιος του 2018 ήταν χαρούμενος για την οικογένεια Watts. Η Σανάν, 34χρονη εμπορική αντιπρόσωπος και ο σύζηγός της Κρις, 33 ετών που τότε εργαζόταν στην πετρελαϊκή εταιρία Anadarko, είχαν μόλις μάθει ότι περίμεναν το τρίτο τους παιδί. Μετά από 8 χρόνια μαζί ο Κρις σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τις δύο κόρες του για να μπορέσει να ζήσει με την ερωμένη του.

6 Νοεμβρίου 2018: Ο Κρις παραδέχεται την ένοχή του για όλες κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο Κρις εμφανίζεται στο δικαστήριο και δηλώνει ένοχος. Η οικογένεια της Shan'ann ζητά να μην του επιβληθεί η θανατική ποινή. Πολλά ακούστηκαν στη συγκεκριμένη δίκη. Ο κατηγορούμενος άλλαξε πολλές φορές την κατάθεσή του, αναφέροντας μάλιστα ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που σκότωσε τα παιδιά τους κι εκείνος βλέποντας το περιστατικό από την κάμερα ενδοεπικοινωνίας, θόλωσε και πήγε να τη στραγγαλίσει.

19 Νοεμβρίου 2018: Ο Chris καταδικάζεται σε 5 φορές ισόβια. Ο δικαστής Marcelo Kopcow χαρακτηρίζει τη δολοφονία: «Το πιο απάνθρωπο και άθλιο έγκλημα που έχω χειριστεί στη ζωή μου, μέσα στις χιλιάδες υποθέσεις που έχουν περάσει από τα χέρια μου».