Μαρία Τζομπανάκη: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη»

«Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Τζομπανάκη: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου στην Κρήτη»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Μαρία Τζομπανάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την πατρίδα της την Κρήτη, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη φτιάξει το μνήμα της από το 1999.

Η Μαρία Τζομπανάκη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση φέτος, με την νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού.

Βέβαια. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Ορφέας Αυγουστίδης για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του στον Σασμό

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε τεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην νέα σειρά του ALPHA, Σασμό, που πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά… Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!»,

Αναφορικά με την σύντροφο του Γεωργία και τον ερχομό του γιου τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας».