Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφία με το σώμα της 3,5 μήνες μετά τη γέννα

Με κολάν και κοντή μπλούζα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφία με το σώμα της 3,5 μήνες μετά τη γέννα

Η ζωή της Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε ριζικά μέσα στο 2021 καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τα δύο υπέροχα κοριτσάκια της, που ήρθαν για να συμπληρώσουν την οικογένειά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από εκείνη τη μέρα, η Χριστίνα Μπόμπα έχει γίνει μία full time μανούλα. Η ενασχόληση με τις κόρες της είναι πολύ απαιτητική και η ίδια δείχνει να την απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Πριν από λίγη ώρα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς έχει διαμορφωθεί το σώμα της 3,5 μήνες μετά τη γέννα.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με το σώμα της

Χριστίνα Μπόμπα σώμα εγκυμοσύνη

«Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στην Χριστίνα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τη νέα καθημερινότητα που έχει υιοθετήσει μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του. Δείτε επίσης πως ονόμασε μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα τα αγγελούδια τους.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δηλώνει ερωτευμένος με τις δίδυμες κόρες του ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πετάμε κάπου σε πελάγη ευτυχίας, μεθυσμένοι από έρωτα! Είμαι ερωτευμένος με τις κόρες μου, πάρα πολύ.

Πριν γίνεις πατέρας, πριν γίνεις γονιός, νομίζεις ότι θα κάνεις παιδιά και ότι θα τα αγαπάς πολύ, δεν είναι όμως αυτό μόνο, είναι ένα άλλο συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Θα πρέπει να εφεύρουμε μια νέα λέξη για αυτό το πράγμα.

Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στη Χριστίνα. Βοηθάει και ο μπαμπάς λίγο, αλλάζω κι εγώ τις πάνες, ένα 15% σύμφωνα με την έρευνά μου τις αλλάζω εγώ». Όσο για την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως επιστρέφει στις οθόνες μας με τον νέο κύκλο της Φάρμας:

«Η Φάρμα χτίζεται αυτή τη στιγμή γιατί έπρεπε να αλλάξουμε τοποθεσία λόγω των φωτιών και ξεκινούν πολύ σύντομα τα γυρίσματα και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο».