Παραμυθένιο και πανάκριβο - Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έκαναν τον γάμο τους ο Μαραβέγιας με την Σωτηροπούλου

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραμυθένιο και πανάκριβο - Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έκαναν τον γάμο τους ο Μαραβέγιας με την Σωτηροπούλου

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα ετοίμασε τον ρομαντικό γάμο του στο αγαπημένο του νησί που δεν είναι άλλο από την Ύδρα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στον Αργοσαρωνικό με θέα το απέραντο γαλάζιο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί με το οποίο συνδέεται ενεργειακά για μια τόσο όμορφη και ξεχωριστή στιγμή. Η Ύδρα άλλωστε, είναι και το νησί που το ζευγάρι περνά τα τελευταία χρόνια μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Οι δυο τους βρέθηκαν και φέτος εκεί και τώρα επέστρεψαν για την πιο μαγική τους στιγμή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στο ξενοδοχείο Hydrea που αποτελεί ένα από τα στολίδια του νησιού. Το Castello Hydrea, όπως ονομάζεται είναι ένα εντυπωσιακό συγκρότημα σαν πραγματικό παραμυθένιο κάστρο και έχει μαγευτική θέα με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Το Hotel Boutique Hydrea είναι ένα εντυπωσιακό πλήρως ανακαινισμένο μεγαλοπρεπές αρχοντικό του 19ου αιώνα. Χτίστηκε από τον Φραγκίσκο Βούλγαρη και κατά τη διάρκεια του πολέμου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ελληνική ιστορία, καθώς υπογράφηκαν σε αυτό μεγάλες επαναστατικές συνθήκες. Το κτίριο της Hydrea έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το ξενοδοχείο