Δανάη Παππά για Σασμό: "Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω..."

Αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day για την πλοκή της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Παππά για Σασμό:

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης 12/10 η Δανάη Παππά και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο της Θεοδώρας που ενσαρκώνει στη νέα σειρά του ALPHA, Σασμός.

Η ηθοποιός έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την πλοκή της σειράς και το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αφήνοντας παρ'όλα αυτά πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές. Αν τα έλεγε όλα άλλωστε, δεν θα είχε νοστιμάδα.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Σασμό

«Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Είμαι λίγο κακιά και δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

Θα τον παντρευτώ τον Γιωργή αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή. Η σχέση μου με τον Πετρή έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα πραγματικά τον θέλει και τον αγαπάει, δεν είναι καπρίτσιο. Ο Πετρής δεν τη θέλει γιατί ερωτεύεται την Σεμίνα (δείτε την εδώ). Μένει με τον Γιωργή για να αποκατασταθεί».

«Σήμερα έχουμε τους αρραβώνες και βλέπουμε τι ενδιαφέρει την οικογένεια της Θοδώρας και μετά βλέπουμε και τον Μανώλη ότι κολλάει με τον Γιώργη».

Η Δανάη Παππά ρωτήθηκε και για την Ανθούλα, μια κοπέλα που εμφανίζεται να αυτοκτόνησε στη σειρά, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ιστορία της, παρόλα αυτά απάντησε στο σενάριο που της έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τι θα δούμε στο σημερινό 12/10 επεισόδιο

Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή.